Ok, ten film jest naprawdę słaby, ale moment w którym LASERBEAK ląduje na trawniku i ekran gaśnie, a w tle słychać jego: "is your daddy home?" po prostu wywaliła mnie z butów! Ktoś miał podobne wrażenia?
w tym momencie zaczynal sie horror swoja droga ciekawy material na taki horror i te migawkowe ujecia ! SWIETNE!
co ciekawe rozowa postac pijaca herbatke z dziewczynka ... i nagle taka akcja:) swietna scena z tym deceptem! mały cwaniaczek:)
Mi też spadły kapcie jak zobaczyłem jak Decepticony zabijają ludzi.
To chyba 1 częśc gdzie widzimy to wprost i tak dokładnie, niby w poprzednich też tego się domyślaliśmy ale nie było to tak pokazane
film fajny, lubie taka komercje, pokazali cos wiecej wreszcie-odnosnie zagłady ludzi :)
tylko mnie jedno zastanawia- po co oni tam dali blondi z pompowanymi ustami ktora wyglada jak Dżoana Krupa?
ona do filmu nic nie wnosi...nawet po tym calym bajzlu jest czysta...Megan lepiej pasowala bo miala choc odrobine charakteru.
ale ogolnie film ok, z malymi zastrzezeniami, ale to juz inna bajka :)
pozdro
bija_22 sam sobie odpowiadasz na pytanie - blondi jest dodana żeby lepiej się film sprzedawał bo to w końcu jak sam piszesz komercja. ; )
Co do zagłady ludzkości to za dużo nie pokazywali ponieważ temat Transformersów jest bacznie śledzony przez młodszych widzów i to oni głównie napędzają ten rynek, wszystko się rozchodzi o PG ; ) a T3 ma PG13 ...
młodszych ? to znaczy jakich? glowny przedział wiekowy widzow transformers jest miedzy 16-26rokiem zycia , najwiecej wiekiem to 24-25lat
prawda, bo młodsi wątpie by coś zrozumieli a starsi nie chodzą na tego typu filmy
mlodsi nie maja CO ROZUMIEC bo tam ŁUBUDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tak sobie tlumacz juz widze jak twoi 11latkowie rozumieja pewne humory i amerykanskia rzeczywistosc np to w korporacji:) juz widze jak wiedza o co biega miedzy autobotami a deceptami ...eh widac ze ty nie zrozumiales i dla ciebie to łubuduuuu chodz dla mnie tego łubuuuduuu bylo troche za mało
no teraz to się popisałeś. Za takie wypowiedzi powinno się blokować konto !!!!!!
Admin powinien coś z tym wulgarnym gościem zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!