Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154465
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Transformers 4

ocenił(a) film na 8

Jak myślicie?
Transformers 4 powinno powstać?
Od dziecka jestem fanem Transformerów i uważam że powinna powstać czwarta część!
Bay zrobił kawał dobrej roboty nagrywając trzy ostatnie części.Mam nadzieje że powróci za kamerę razem z Megan.

Konrado96

Megan? Nie ma szans ! Ale Bay może wróci (money,money,money).
Oby Shia wrócił choć powiedział że tego nie zrobi.

Konrado96

Ja tez od dziecka jestem fanem Transformerow i mam nadzieje ze powstana kolejne czesci. Czekam z niecierpliwoscia.

Konrado96

Ja też bym chciał, ale pod warunkiem, że reżyserem nie będzie Bay. Co prawda reżyser z niego dobry (pierwsza część "Transformers", "Wyspa") ale widać, że kolejne części już kręcił na siłę, bardziej pod przymusem, niż z pasją. Niech lepiej weźmie się za 2012: The War for Souls, które zapowiada się co najmniej ciekawie.

ocenił(a) film na 7
kenexgro

A ja wręcz odwrotnie. Może jak po raz pierwszy reżyserem nie będzie Bay to da sie to obejżeć do końca, he, he, he. Bay powinien kręcić filmy sensacyjne takie jek Twierdza czy Bad Boys. Transformersów 2 i 3 po prostu nie da sie obejżeć do końca bez popadania w znużenie. Ileż razy można spogladać na w nieskończoność powielany ten sam obraz. Gdy ogladam Transformersów to mam przez dwie i pół godziny przed oczami jakąś gniotacą się kupę generowanego w CGI metalu, he, he, he.

ocenił(a) film na 10
Konrado96

ostatnio spotkałem się z artykułem na jednej z amerykańskich portali filmowych, że mają powstać jeszcze dwie części ale bez udziału Shia.

ocenił(a) film na 10
lordpete28

http://www.filmweb.pl/news/Michael+Bay+coraz+bli%C5%BCej+Transformers+4-80213

ocenił(a) film na 10
Konrado96

Ja na pewno wolał bym Transformers 4, bo te 3 części są naprawdę zajebiste dzisiaj oglądałem "3" i nie mam żadnych wymów na minus .! Aby powstał tak jeszcze do 5 części . plisss plisss plisss

Konrado96

Hej, niech zrobią z Transformersów taką szmirę jaką zrobili z Epoki Lodowcowej !
Niech nakręcą jeszcze z pięć części, amerykanie są w tym nieźli !

Konrado96

Uwielbiam wszysTkie części TRANSFORMERS. Jestem fanką tego filmu,zeszłego lata nawet kupiam sobie podkoszulkę z Autobotem :)
Uważam,że powinni nakręcić 4 część podsumowującą wszystkie, z miłym i ciekawym zakończeniem.
Na to liczę,jeśli będzie 4 część TO NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ :D