Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154340
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

fabuła filmu na żenująco niskim poziomie, tak samo i efekty specjalne - jakby sprzed 10 lub 20 lat, lubię filmy typu fantasy i science fiction, ale żeby obejrzeć ten to należy wyłączyć chyba wszystkie szare komórki, ja nie dałem rady na tak długo żeby obejrzeć film do końca, dlatego nie mogę zrozumieć tak wysokiej oceny na filmwebie, ja dałem 3/10...

ocenił(a) film na 9
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
_Decepticon_

aha, no to luz... kwestia gustu...

użytkownik usunięty
mariaan_21

Gusta gustami, ale ten film jest koszmarny. Nie ma w nim żadnego pozytywnego aspektu poza oczywiście efektami dźwiękowymi i specjalnymi. Postacie ludzkie nijakie, roboty to po prostu bezpłciowe maszyny robiące zamieszanie a film jako rozrywka leży, na początku częstuje nas beznadziejnym humorem a przez całą drugą połowę ciągnie się rozpiernicz. Niestety nieustanna godzina wybuchów potrafi zmęczyć, zwłaszcza jak jest tak miałka jak tutaj. Zgadzam się z twoją opinią i oceną.

Efekty były ok, co do reszty to masz racje pozdrawiam .

ocenił(a) film na 8

Ta godzina wybuchów spasowała mi jako piątkowe wieczorne kino, kiedy nie chce się oglądać niczego na poważnie.

ocenił(a) film na 5
mariaan_21

Ja dałem ocenę 8 za efekty specjalne, dźwiękowe no i fabuła i taka jest moja ocena i nie będę kłócił z kimś kto dał mniej czy więcej. Jedynie to co bym się czepiał to 3 części jak cybetronu się stworzyła czarna dziura podczas zniszczenia, no i jeszcze brak Megan Fox bo ona by lepiej zagrała takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 5
matiz23_filmweb

Ogólnie film mi się podobał

ocenił(a) film na 5
mariaan_21

6/10 Poprzednie oczko wyżej za Megan :>