Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154464
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

roboty sie powtarzaja to strasznie wkurza (w 2 i 3 czesci te same chodz w 2 zginely) ale zakonczenie tez do dupy... Skoro deceptikonow bylo setki to czemu kiedy ginie sentinel i megatron raptem walki ustepuja i zwyciestwo? przeciez decepty mialy przewage liczebna... i powinny walczyc dalej i pomscic megatrona itp... a w filmie raptem wszystko ucicha... masakra

ocenił(a) film na 10
rotanimod

Bo nie mają wodza

rotanimod

Akurat to jest jest klasyczne postępowanie-zabijają dowódce to morale diabli biorą , ile by ich nie było.

rotanimod

Byłem w kinie na 4 części. Wczoraj oglądałem z żoną pierwszą część. Warto oglądać drugą czy od razu przejść do 3? Pytam bo większość piszę że druga była do dupy.

użytkownik usunięty
antyspam

Obejrz druga czesc. Druga czesc nie jest to dupy. A lepiej obejrzec 2 czesc wtedy bedzie lepiej zrozumiec 3 czesc.

antyspam

Jak można oglądać 4 część bez oglądania poprzednich? Przecież od razu fabuła gryzie ziemię... Polecam po obejrzeć wszystko chronologicznie... A 4 jeszcze raz obejrzeć po 3...

Lody01

Bo ja wiem obejrzałem w kinie 4 część a w domu 1 i 3. Wielkiego związku nie widzę. Po drugie anie w trzeciej części ani w czwartej nie znalazłem wytłumaczenia co się stało z bohaterami z części 1-3. Wg mnie 1 część najlepsza, sporo humoru i fajna fabuła. Reszta to tylko efekty specjalne.

antyspam

ale wtedy się rozumie kilka faktów znacznie lepiej i przyjemniej, coś się robi przed zrobienie kontynuacji a nie.....

antyspam

Wszystkie są do dupy, a czwarta jest tak tępa, jak pozostałe trzy wzięte do kupy i pomnożone przez siebie. Jeżeli nie dostałeś padaki na czwartej to obejrzyj wszystko.
Z bohaterami stało się to, że ich zabawki już się nie sprzedawały, więc trzeba było wrzucić nowe.

ocenił(a) film na 7
rotanimod

Te wszystkie decepty zapewne wciągnęła ta wielka, kosmiczna, mechaniczna dziura, przynajmniej tak to wyglądało w przypadku robotów nad Chicago, innego wyjaśnienia nie ma ;)

ocenił(a) film na 5
krystofer5850

jest zostaly wybite przez ludzi potem ;) w 4 czesci mowili