7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Bardziej mi się podobali "Piraci z Karaibów" mam nadzieję, że dostaną statuetki za efekty specjalne. W "Transformersach" były też dobre, ale w "Piratach...." były bardziej widowiskowe i nudziły(co jest niewybaczalne w "Transformersach").

użytkownik usunięty
Euhenia_2

Ty chyba żartujesz...

użytkownik usunięty
Euhenia_2

To "zemsta" za temat, który ktoś założył na forum Piratów o tym, że Piraci nie zasługuja na Oscara. I taka jest prawda - nie zasługują z prostego powodu - poprzednia część Piratów już dostała Oskara a ta nie wniosła w zasadzie nic nowego (poza jedynie sekwencją bitwy w wirze). Oskarem za efekty powinien zostać nagrodzony film o NAJLEPSZYCH efektach, które wnosza coś nowego, a tkim jest zdecydowanie Transformers. Bardzo się zdziwię jak Piraci wygrają.

ocenił(a) film na 10
Euhenia_2

lol bo ty jestes fanką Orlanda i nic innego tylko ten film sie dla ciebbie liczy. I gdybys ty o tym decydowała on by pewnie dostał statuetki za wszystko . Transformersy maja efekty najlepsze jakie kiedy kolwiek widzialem a wiesz mi widziałem duzo takich filmow. Piraci tez sa swietni ale mi sie wydaje ze to jednak nie to co ogromne roboty z kosmosu tłuczace sie na piachy. Oba filmy bardzo lubie moge powiedziec uwielbiam.

ocenił(a) film na 8
Euhenia_2

nie porownuj piratow do trasnformersow bo to sa dwa zupelnie inne filmy

ocenił(a) film na 8
Euhenia_2

piraci byli super. szczegolnie 2 i 3 czesc, efekty tez wymiataly, chociaz moim zdaniem lepiej jednak wypadly w transformersach. ale tutaj duza role odegraly same dzwieki i moze dlatego bardziej mi sie spodobaly. pozdrawiam