7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308297
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

10/10

ocenił(a) film na 10

W mojej 30 ulubionych

ronjeremy7

U mnie tak samo,film jest naprawde świetny.Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
hunters217

Nie ma to jak widowiskowa rozpierducha:) ,pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
ronjeremy7

Nie ma to jak dzieci :D

ronjeremy7

Dla mnie tez 10/10. Fabula jest genialna, ( wogole super pomysl na fabule ), niesamowite efekty specjalne, swietna obsada i gra aktorska ( zwlaszcza, jak zawsze piekna i zniewalajaca Megan Fox ), no i przede wszystkim wspaniala muzyka podkreslajaca wspanialy klimat tej super produkcji. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
Shurtugal_Eragon

Zgadzam się z tym co napisałeś,również pozdrawiam :)

Shurtugal_Eragon

Nie dziwi mnie ze dajesz 10/10 za gniot bez klimatu, skoro Plan ucieczki oceniasz 10/10. chcesz zobaczyć klimat, swietna obsada i gra aktorska to se zobacz "coś" z 1982r. Dla dzisiejszej młodzieży liczą się efekty i cycki.

przemeko_3

Daruj sobie głoszenie herezji !!! Będę pisał i oceniał jak mi się podoba i nie waż się mnie więcej oceniać,bo tak się składa,że nie jestem jak zepsuta dzisiejsza młodzież, co do której masz oczywiście rację ! Zawsze wśród zła jest ktoś "inny" kto dostrzega prawdę i wartość w życiu !
Jak juz chcesz wiedzieć,to mnie się podobają tylko takie filmy,w których jest "coś" wartościowego i czego mozna się nauczyć ;) Nie lubię bzdednych, bezwartościowych filmów/seriali jak np. Gra o Tron, którą zepsuty świat się tak strasznie jara !!!
Pozdrawiam ;)