7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

BEZNADZIEJNY

ocenił(a) film na 2

-10/10
JEST TO NAJGŁUBSZY ZDECYDOWANIE FILM WSZECHCCZASÓW. JAKI DEBIL WPADŁ NA POMYSŁ BY ROBOTY ATAKOWAŁY LUDZI NO NAPRAWDĘ CHORE. A CO DO GRY AKTORÓW TO JESZCZE GORZEJ NORMALNIE BEZ REWELACJI. A CO DO MUZYKI ZŁA NIEJEST I TOTALNIE TDO TEGO DILMU NIE PASUJE. ALE OCZYWIŚCIE NIECHCĘ OBRAŻAĆ FANÓW BO GDYBY WSZYSCY LUDZIE MIELI TAKI SAM GUST TO ŚWIAT BYŁBY NUDNY.

użytkownik usunięty
Jakebloom

a jaki debil wpadł na pomysł, żeby w SW droidy walczyły z ludźmi? to naprawdę chore...

ocenił(a) film na 9
Jakebloom

A co za debil wpadł na pomysł że istniało Śródziemie i hobity? "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" :D to co dla jednych jest dziełem dla innych może być głupotą :)
Mi się film bardzo podobał, bo lubie efekty specjalne, dobrą muzyke i humor :)

ocenił(a) film na 6
paula_31

Powiem ci jedno ... do dupy żeś dobrał argumenty do obwinienia TF. Hehehe ale i tak nie pobijesze tematu trola mieszka który zblią się do 500 wypowiedzi.

ocenił(a) film na 3
national

To że roboty atakują ludzi to normalne ale żeby tak zwiększać swoja własną masę ni cholery nie mogę strawić.W statki kosmiczne,ufoludki,androidy to może nas jeszcze czekać.

ocenił(a) film na 8
Jakebloom

No widzisz stary ??:). Ostatnie dwa zdania Cie ratuja, bo dla mnie film magiczny ;)
Pozdro

ocenił(a) film na 8
Shagohad

A w zasadzie... to tylko ostanie zdanie :P

Jakebloom

Nie znasz się, idź obejrzyj lepiej sobie telenowele Kolumbijską w tv.

ocenił(a) film na 3
duszek2323

Duszek hehe a może puszek okruszek albo kubuś puchatek twój nick o wszystkim mówi.

ocenił(a) film na 10
Jakebloom

twuj stary!!!!!11111 bolaly cie oki jak ogladales na slajdach!!!!!!!!!!!!!11

ocenił(a) film na 3
Kubzen95

Pisze sie twój,bo sie wymienia na twojego.

użytkownik usunięty
aronn

a po przecinku stawia się spację :P

<fojspfjpasj>

ocenił(a) film na 10
Jakebloom

ejjj no wiesz gdybym nie wiedzial ale pisze "twuj" zebyu bylo bardziej perfidnie!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 3
Kubzen95

Tak a powiedz jeszcze czy on obrażał film czy twojego starego?

aronn

Powiem tylko dwa słowa dotyczące osób się tu DOTYCHCZAS wypowiadających:

BANDA KRETYNÓW!

Jakebloom

A jaki debil wpadł na pomysł żeby pisać z Caps Lockiem??? :/

ocenił(a) film na 10
Jakebloom

kolejna baaardzo debilna prowokacja, w której autor nie odpowiedział ani razu w swoim temacie.. chłopak leczy kompleksy, i to poważne na forum filmwebu... ale nawet wspólczuć nie warto "temu czemuś".

ocenił(a) film na 3
Speedfan

Przecież założyciel tematu zaznacza.....że nie chce obrażąć fanów tego filmu tylko poprostu wypowiada się na temat TF.

ocenił(a) film na 7
aronn

film jest tylko dlugo metrazowcem kiedys byly setki odcinków o transformerach jak bylem maly to sie obejżalo ale tego filmu nie widzialme wiec nie wiem czy zagubili watek calej serii czy cos jeszcze innego

ocenił(a) film na 8
Jakebloom

naprawdę żal dupe ściska jak czyta się takie wypowiedzi.
Masz racje każdy ma swój gust. Jedni lubią letnie superprodukcje, które fajnie się ogląda i traktują je jak rozrywkę

Inni oczekują od filmu na podstawie zabawek, żeby zamiast robotów pojawiły się tam postacie z krwi i kości płaczące, krzyczące i przeżywające to, że zdechł im chomik.

Przykro mi naprawdę

ocenił(a) film na 10
Jakebloom

Po treści, zawartości i stylu wypowiedzi wnioskuję, że osoba, która ją napisała ma z polskiego NAPRAWDĘ kiepskie oceny. Współczuję.

ocenił(a) film na 9
Jakebloom

a jedze głupszy jestes Ty bo piszesz ze beznadzieja i wogóle ze film do dupy a dajesz 10/10 :| taki człowiek moze byc normalny ??? noob

użytkownik usunięty
djxeon

przerabiałeś na matematyce koncepcję liczb ujemnych?