-10/10
JEST TO NAJGŁUBSZY ZDECYDOWANIE FILM WSZECHCCZASÓW. JAKI DEBIL WPADŁ NA POMYSŁ BY ROBOTY ATAKOWAŁY LUDZI NO NAPRAWDĘ CHORE. A CO DO GRY AKTORÓW TO JESZCZE GORZEJ NORMALNIE BEZ REWELACJI. A CO DO MUZYKI ZŁA NIEJEST I TOTALNIE TDO TEGO DILMU NIE PASUJE. ALE OCZYWIŚCIE NIECHCĘ OBRAŻAĆ FANÓW BO GDYBY WSZYSCY LUDZIE MIELI TAKI SAM GUST TO ŚWIAT BYŁBY NUDNY.
a jaki debil wpadł na pomysł, żeby w SW droidy walczyły z ludźmi? to naprawdę chore...
A co za debil wpadł na pomysł że istniało Śródziemie i hobity? "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" :D to co dla jednych jest dziełem dla innych może być głupotą :)
Mi się film bardzo podobał, bo lubie efekty specjalne, dobrą muzyke i humor :)
Powiem ci jedno ... do dupy żeś dobrał argumenty do obwinienia TF. Hehehe ale i tak nie pobijesze tematu trola mieszka który zblią się do 500 wypowiedzi.
To że roboty atakują ludzi to normalne ale żeby tak zwiększać swoja własną masę ni cholery nie mogę strawić.W statki kosmiczne,ufoludki,androidy to może nas jeszcze czekać.
No widzisz stary ??:). Ostatnie dwa zdania Cie ratuja, bo dla mnie film magiczny ;)
Pozdro
Duszek hehe a może puszek okruszek albo kubuś puchatek twój nick o wszystkim mówi.
ejjj no wiesz gdybym nie wiedzial ale pisze "twuj" zebyu bylo bardziej perfidnie!!!!!!!!!!!!!!
kolejna baaardzo debilna prowokacja, w której autor nie odpowiedział ani razu w swoim temacie.. chłopak leczy kompleksy, i to poważne na forum filmwebu... ale nawet wspólczuć nie warto "temu czemuś".
Przecież założyciel tematu zaznacza.....że nie chce obrażąć fanów tego filmu tylko poprostu wypowiada się na temat TF.
film jest tylko dlugo metrazowcem kiedys byly setki odcinków o transformerach jak bylem maly to sie obejżalo ale tego filmu nie widzialme wiec nie wiem czy zagubili watek calej serii czy cos jeszcze innego
naprawdę żal dupe ściska jak czyta się takie wypowiedzi.
Masz racje każdy ma swój gust. Jedni lubią letnie superprodukcje, które fajnie się ogląda i traktują je jak rozrywkę
Inni oczekują od filmu na podstawie zabawek, żeby zamiast robotów pojawiły się tam postacie z krwi i kości płaczące, krzyczące i przeżywające to, że zdechł im chomik.
Przykro mi naprawdę
Po treści, zawartości i stylu wypowiedzi wnioskuję, że osoba, która ją napisała ma z polskiego NAPRAWDĘ kiepskie oceny. Współczuję.
a jedze głupszy jestes Ty bo piszesz ze beznadzieja i wogóle ze film do dupy a dajesz 10/10 :| taki człowiek moze byc normalny ??? noob