7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

wie ktos moze jak zostal zniszczony baricade? ten policyjny samochod? chyba,ze jakims cudem przezyl,ale nie widzialem,zeby zostal zniszczony.....jak ktos wie niech napisz w jakim momencie...

pzdr ;]

ocenił(a) film na 6
zielu88

Baricade zginal na autostradzie z rak optimusa zaraz po Bonecrusher tylko filmowcy wycieli ta scene z nie wiadomych mi powodow. Pewnie chca go w sequelu:)

użytkownik usunięty
zielu88

Mogę się mylić ale z tego co było pokazane w filmie przy eskortowaniu tego chłopaka zaka czy sama co niósł sześcian nie wiem jak on miał na imię dokładnie.

Pokazane jest to przez 2-3 seundy jak Iron coś łapie i odpada koło to chyba był mustang czyli baricade ale mogę sie mylić jeśli to nie był on to znaczy
że się gdzieś zaszył jak Frenzy.

Został zabity przez Optimus'a zaraz po Bonecrusher . Scenę wywalono ale znajduje się w oficjalnej adaptacji komiksowej ...

ocenił(a) film na 6
Grievous

Po co pisac cos co juz zostalo napisane, Chyba po to zeby sie popisac ze sie wie:P

ocenił(a) film na 10
Grievous

Ironhide go rozkrecil a w filmie widac to doslownie przez 3-4 sekundy:)))a taka ciekawa scena heh:(((((

ocenił(a) film na 10
zielu88

ale bezsens ! to qwa załatwili barricADE i nioe pokazali tego w filmie? pfff...powinni pokazac a nie ze niektórzy nie wiedzą co sie z nim stało...

ocenił(a) film na 10
papaj1988

otoz, pelna scena rozkrecenia Baricade'a zostala drastycznie skrocona!!w kinowej wersji widzimy ta sekwencje przez jakies 3-4 sekundy kiedy Ironhide chwyta Baricade'a i odkreca od niego czesci heh:))))))serio serio:)))

ocenił(a) film na 8
Funny_Man

też mi się wydaje że optimus pokonał bariccada ... dlatego tak puźno go widzimy w ogólnym pojedynku autoboty vs. deceptions (w centrum). Możliwe że producenci wyrzucili tą scene bo chcą miec bariccada w 2 części , albo ta scena wyjdzie w pełnym wydaniu DVD !(taki chwyt żeby ludzie kupowali dvd ):)

ocenił(a) film na 9
zielu88

samochod Barricade to - Saleen S281 Mustang

D1RT

Czyli odpicowany Fordzik ;)

Też wydaje mi się, że wiele scen zostało wywalonych z wersji kinowej, aby wrzucić je później do wersji director's cut na DVD... to taki typowy zabieg.

ocenił(a) film na 6
Mithrill

Ludzie baricade'a pokonal optimus na autostradzie a nie ironhide w tej 3-4 s sekwencji w ktorej tak naprawde ironek uzyl stojacego na ulicy samochodu by oslonic biegnacego Sama przed atakiem Blackouta. Scene rozwalenia Baricade'a zostala wycieta

ocenił(a) film na 10
danus1986

Kiedyś oglądałem bajke, kojarzyłem troszke roboty, ale jak patrzyłem teraz to w starej bajce Baricade należał do Autobotów, to czemu tu jest Decepticonem? Nie zjedźcie mnie tylko wytłumaczcie :) Czy był dobry i stał się zły? Jak to?