Otóż z pół roku temu wyszedł thriller "Disturbia" z Shia Lebouefem.(Sam z Transformers)No i powiem wam,że w zasadzie spokojnie dałoby się te filmy połaczyć.W tym Lebouef traci w wypadku ojca.Doajstaje nadzór policyjny i nie może wychodzić z domu.Obok wprowadza się laska.A troszkę dalej mieszka seryjny morderca.Film ma sporo momentów , które dało by się wrzucic jako nowy watek do Transformersó.Ba! Nawet klimat ma ten sam.Tylko robotów nie ma.Ale jak komuś Lebouef przypadł do gustu to polecam.
<płacze>
Doprawdy, to jest jakaś nowa mania. Misia Uszatka też można z Transformerami połączyć, trzeba tylko wykombinować, gdzie wrzucić jaki wątek.
To nie mania i nic nie ćpałem.Obejrzyjcie "Disturbię"zobaczycie.Chodzi mi o wątki sercowe.No i tez na "Disturbi" mozna się troszkę pozbijać.Ale tylko w pierwszej części filmu.A ty Brandy wreszcie odpuść.Nie poradzisz,że Transformers podoba się ludziom.
Ale jpkm to są dwa zupełnie różne filmy, o co ci chodzi z tym łączeniem, zgubiłem już wątek kompletnie. Że niby ten sam aktor to dwa filmy mogą być jednym? Donnie Brasco z Piratami z Karaibów też połączysz ?
'A ty Brandy wreszcie odpuść.Nie poradzisz,że Transformers podoba się ludziom.'
Niech się podoba, mi też się podobał. Powiedzmy.
Ta albo Las Vegas Parano z Marzycielem...
Wojtek odstaw psychodeliki bo normalnie zgroza ;]
No nie poradze nic na to, że mi się kojarzą.
Mój problem.Ale po co z tego hałas robić?
Pogięło Cię.Poprostu łącze te dwa filmy i tyle a Piraci poza 1 częścią to syf i jedyne z czym chciałbym łączyć te filmy to ze zwrotem kasy za bilety.A tak poza tym jak już miałbym łączyć ze sobą dwa filmy to połączyłbym THX 1138 z Terminatorem 2, Seksmisją, Ja,Robot,Wyspą i Matrixem
Pogięło Cię.Poprostu łącze te dwa filmy i tyle a Piraci poza 1 częścią to syf i jedyne z czym chciałbym łączyć te filmy to ze zwrotem kasy za bilety.A tak poza tym jak już miałbym łączyć ze sobą filmy to połączyłbym THX 1138 z Terminatorem 2, Seksmisją, Ja,Robot,Wyspą i Matrixem
kurwa ludzie przestańcie sie go czepiac.szczególnie i oczywiście musiał sie tu włączyc Dex bo inaczej by niebył sobą.