7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308317
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Czekałem już od pół roku ta ten film
nie mogłem się powstrzymac i go wczoraj sciągnełem
Film jest przedni ,jestem na 100% przekonany że pojadę do kina by jeszcze raz zobaczyc to arcydzieło 10/10 to moja ocena

redbull_89

siemka, możesz mi powiedzieć z skąd ściągnąłeś ten film?? jestem laikiem i nawet nie wiem jakim programem mam to zrobić, będę wdzięczny za wskazówki, też jestem fanem i strasznie się podjarałem tym filmem ;))) trailery robią swoje, full wypas!! daj znać co i jak...POZDRO!!

adis360flip

Ja nie wiem, co ludzie widzą w oglądaniu wersji CAM... Jak ściągać to TYLKO DVDRipy!

Nike

siemka, oczywiście jeśli będzie fatal kopia to nie ma sensu oglądać, za miecha będziemy mogli obejrzeć w kinie to cudo!! po prostu już się nie mogę doczekać :P hehe pozdrawiam!!

ocenił(a) film na 10
adis360flip

Możesz to zrobic na 2 sposoby:
1.Ściągnij z neta Bearschare 5.2.5 (nie nowszego)
2.Na stronie z torrentami np. ex-torrrent.pl (bezpłatny, wystarczy się zajerestrować) z tamtad filmy możesz sciągać programem BitComet.

mroszak35

Dziękówa stary!! Pierwszy raz się do tego zabieram, zobaczymy może się uda, pozdro!!

użytkownik usunięty
redbull_89

W sumie kopie dobrze mieć bo przecież na DVD poczekamy co najmniej pół roku - na gwiadkę taki prezent: wersja kolekcjonerska rozszerzona z figórką Optimusa hehe marzenia .

ocenił(a) film na 8
redbull_89

Przyznam szczerze,że odrobinę się zawiodłem. Oczywiście efekty specjalne robią ogromne wrażenie, a gdy wreszcie pójdę do kina wgniotą mnie w fotel. Poza nimi jednak w filmie nie ma nawet cienia myśli, za to są przygłupie dialogi i przerabiany niejednokrotnie kult amerykańskiego żołnierza i jego bezgranicznego poświęcenia dla kraju, coca-coli i hamburgera. Na szczęście ratuje sytuację niezłe poczucie humoru (jak np. scena z ożywioną nokią i jej bazooką, naprawdę niezłe). Jako, że jednak nie zawsze wymagamy od filmów kina moralnego nepokoju( a ostatnio w ogóle) więc liczę w kinie na wytrzeszcz oczu i bezdech przez ostatnie pół godziny filmu. pozdro

użytkownik usunięty
polishchaser1

Gdybysmy rozpatrywali ten film w kategoriach przesłań moralnych i edukacyjnych to jest to klapa fakt :) ale wszyscy fani TF mają to gdzieś bo nie o to chodzi. Jest to rozrywka w czystej postaci - ma być głośno efektownie czasami wesoło i dużo wybuchów i tyle - w praca i szara egzystencja dają natto do myslenia żeby sie jeszcze w filmach zaproblemiać.

Jesli chodzi USA SUPER OBROŃCE ŚWIATA to trzeba po prostu potraktować to z przymróżeniem oka. Przecież ogólnie wiadomo że amerykanie są nadęci jak bufony, uważają się za pępek świata i wogóle ale nie ma co się tym przejmować. Robią teżdobre rzeczy jak choćby ożywienie transformerów po latach - wieć nie ma co narzekać.