7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

DNO DNO DNO

ocenił(a) film na 1

Fabuła porażka!! Filma dla niegrzecznych chlopcow. Tylko efekty fajne ale film spieprzoony

bercik99

oczywiście można było dać lepszą fabułę ale w tym filmie dla twórców nie to było najważniejsze. trochę komercyjny ale bardzo dobrze się go ogląda i ma tylko kilka minusików wg. mnie :-)

ocenił(a) film na 1
eda

Cały ten film to pomyłka. Podkreślam to chyba po raz milionowy. Oprócz efektów nic więcej. DNO!

ocenił(a) film na 9
quentintarantinofan

Dla większości to nie jest pomyłka :]

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

TROLL'e żyją w internecie.

NIE KARMIĆ TROLLI!!!

ocenił(a) film na 9
Prime1

No a jak tak proszą?;> ^^

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Niech zdechną z głodu.

NIE KARMIĆ TROLLI!!!

ocenił(a) film na 9
Prime1

Hehe.Jesteś bez serca xD ^^

Darth_Carnage

sprawa jest prosta : jednym sie film podobał drugim nie i nie ma sensu tak usilnie przekonywać innych do swojego zdania. Transformers rulez a jak komuś się nie podoba to kontynuacji już nie obejrzy ;-p

ocenił(a) film na 9
eda

Nie zdąrzy obejrzeć xD

Darth_Carnage

bo go zagłodzicie? ;-p ;-p ;-p

ocenił(a) film na 1
eda

"M jak miłość" w ulubionych. Nie dziwię się,że podobali ci się "Transformers" Optimusie.

ocenił(a) film na 9
quentintarantinofan

A co ma M jak miłość do Transformersów?

ocenił(a) film na 3
Darth_Carnage

I to i to, to Science-fiction.;-)

quentintarantinofan

Podobnie jak kolega do którego była skierowana ta uwaga, ja nie widzę związku.
Jest to kolejny gówniany argument przeciwko filmowi, wynikający z desperackiego ich braku.

ocenił(a) film na 9
Cris

Oba Sci-fi? to było dobre ;)

ocenił(a) film na 10
quentintarantinofan

Quentino.... cos sam baranie jestes dno skonczone!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
Grzesiek2207

Ej grzesiek, idz moze lepiej bawic sie w piaskownicy, a na ta strone juz nigdy nie wchodz ok ????

ocenił(a) film na 6
quentintarantinofan

Powiem tylko tyle Panie Quentinie:P. Bylem dzisiaj na Transformersach i tak
zaj***tego filmu dawno nie widzialem:).Potwierdze tylko tym ze jesli film podobal sie mojej dziewczyniexD to musi byc naprawde zaje***sty<lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol>

ocenił(a) film na 6
quentintarantinofan

Nie no rzeczywiscie pajacu jesli "300" jest filmem z lepsza fabula niz "Transformersi" to...<lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol>

quentintarantinofan

bo o to facet chodzi o efekty i nic więcej

ocenił(a) film na 6
Beliar

nie napisalem ze chodzi tylko o efekty i nic wiecej:Pnajpierw czytaj, a dopiero pozniej pisz:).pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
bercik99

dobra, po co jedni ogladali film ?? co chcieli od niego ?? prosze napisac... czego wy oczekiwaliscie i czy ogladaliscie chociaz jeden zwiastun filmu ?? hę ?? i co oczekiwaliscie po obejrzeniu zwiastunu ??

ocenił(a) film na 9
Speedfan

quentintarantinofan

Na mnie gadasz że mam M jak miłość w ulubionych a sam masz:

M jak miłośc,Magde M. i Nianie

Darth_Carnage

Może chodziło mu o to, że w ulubionych masz TYLKO "M jak miłość", bez "Magdy M" i "Niani". :)

ocenił(a) film na 9
Cris

To mam przesrane xD ^^

Darth_Carnage

DO QUENTINA CZY JAKOŚ TAK. TY DAŁEŚ 10/10 FILMOWI "DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI?!! TY PAJACU MÓWISZ, ŻE W TRANSFORMERACH NIE MA FABUŁY, BĄDŹ TEŻ JEST SŁABY SCENARIUSZ?!! TY WEŹ SKOŃCZ PIEPRZYĆ. ACH NO FAKTYCZNIE W DNIU NIEPODLEGŁOŚCI JEST TAKA FABUŁA I HISTORIA ŻE JA CIĘ KRĘCE. JAKIŚ PIJAK W ZDEZELOWANYM GRUCHOCIE NISZCZY STATEK KOSMITÓW POSIADAJĄCY SUPER NISZCZĄCĄ BROŃ I JAKIE TO NIE POLE SIŁOWE. SKOR TY SIĘ CZYMŚ TAKIM PODNIECASZ (A OBA FILMY TO SFI) TO JA CI SZCZERZĘ GRATULUJĘ EKSPERCIE. W DNIU NIE MA TYLKO EFEKTÓW CO??!! ALE JESTEŚ ŻENUA!!

ocenił(a) film na 3
Bialy_Pielgrzym

Też prawda. Zresztą w Kill Billach też fabuły szukać próżno.
Tylko - na drugi raz - bez caps locka, bo mi po oczach świeci.;-)

_Ja_

Heh następnym razem bez caps locka. OK.

_Ja_

Heh następnym razem bez caps locka. OK.

Bialy_Pielgrzym

hahaha...kocham tego rodzaju riposty(to taki krzyk dziecka) to, to" to ja CI szczerze gratuluje ekspercie"...

(ps. gdzie QT ma w ulubionych Madge M? Nianie? czy M jak milosc?)

ocenił(a) film na 9
Kombajn

W swoich ulubionych xD

Speedfan

bardzo trafne spostrzeżenie!!!!!!!!!!!!!jeśli od razu wiedzieli o czym będzie film i jaki to gatunek filmu <jeśli są zwolennikami innych> to po co go oglądali to logiczne , ze będą obrzucać taki film błotem. Skomentujcie go i ok a nie wyśmiewajcie gusta innych... to żałosne!

ocenił(a) film na 3
eda

A jak już jesteśmy przy ocenach - Crisie - tu sami swoi - Wentworth Miller na 10.;-)

A Tobie @eda radzę na przyszłość nawciskać jeszcze parę wykrzykników. Nie ma to, jak wykrzykniki...

_Ja_

A ja znalazłem perełkę na blogu quentintarantinofan (opis filmu "Strzelec"):

"Świetną rolę zagrał Mark Wahlberg. Uważałem go za zwykłego aktora,jednak w tym filmie wspiął się na wyżyny i zagrał na prawdę fajnie.Podobnie jak Danny Glover."

I jak tu takich poważnie traktować. :-)

ocenił(a) film na 1
Cris

Przynajmniej potrafię znaleźć plusy jakiejś roli. W przeciwieństwie do Lezbefa (czy jak temu patałachowi tam było), Wahlberg potrafi zagrać jakąś rolę. Nie strzela takich durnych min jak twój ulubieniec, Szia.

_Ja_

"Ja" special for you: !!!!!! tyle wystarczy? masz radoche? to coś jeszcze dla ciebie parę fajnych info:
1- tak naprawdę bardzo podobała mi się gra Millera w 1 części PB no cóż może to świadczy o moich nie wygórowanych wymaganiach hmmmm..
a 2- to coś extra wiesz co ma jeszcze u mnie 10?!!!
Czarodziejka z księżyca? czujesz już ten dreszczyk podniecenia? tak tera możesz mnie mieszać z błotem równo masz to co chciałeś.To moja ukochana jak anime z dzieciństwa i mam do niej straszny sentyment. No cóż nie myśl, że będę płakać, że mi to wypomnisz a tym bardziej nie mam zamiaru pisać publicznie na forum o tym co ty lubisz i czyją grę aktorska podziwiasz...

ocenił(a) film na 3
eda

Nie masz zamiaru, bo się na tym nie znasz i nie masz żadnych podstaw do podważenia zasadności mojej admiracji dla Marlona Brando czy Kevina Spaceya. I - w sumie - chwała Ci za to...

Był już taki, co się nie znał, a na ten temat wypowiadał. Mówił, że Wentylka podziwia, bo się nie jąka i nie patrzy się w kamerę... Ale Ty pewnie też nic lepszego byś nie wymyśliła (no dobra - przesadzam. Nawet "ma fajny tyłeczek" byłoby lepszym argumentem, zresztą - akurat na Twoim poziomie).

_Ja_

A czy gdzieś krytykowałam któregoś z tych aktorów? nie przypominam sobie a ty nie masz pojęcia co o nich myślę i nie mów nic o moim poziomie. |To , że mam inny gust od ciebie nie znaczy , że jestem gorsza czy głupsza. Bo ty na pewno nie jesteś tolerancyjny i uważasz, że to co wg ciebie jest najlepsze musi być dla wszystkich a to wielka przesada.
a co do "Wentylka" to wygląd nie jest najważniejszy<może dla ciebie jest?> bo nie to oceniam tylko jego grę a uważam, że dobrze wczuł się w postać którą zagrał i niestety nie mam porównania do innych filmów i może nie powinnam jego gry oceniać tylko na podstawie jednej postaci ale to zrobiłam<oceniłam>.

ocenił(a) film na 3
eda

Czy ja tu zawsze muszę łopatologicznie?

Chodziło mi o to, że nawet, jakbyś usilnie z jakiegoś powodu pragnęła (z zawiści, nienawiści, gniewu, miłości, czy czegokolwiek, co tam do mnie czujesz), nie masz żadnych podstaw, by skrytykować aktorów, których ja sobie cenie... W przeciwieństwie do mnie. Ja mam za co krytykować Wentylka. Vina Diesela też, ale oszczędzę go już na tym posiedzeniu, bo nie w tym rzecz.

Nie - nie powinnaś oceniać jego gry. Ale bynajmniej nie dlatego, że widziałaś tylko jeden serial z jego udziałem.
Cieszy mnie jednak, że to zrozumiałaś.

_Ja_

1. nic do ciebie nie czuję ;-P
2. zawsze jakiś powód do krytyki się znajdzie nawet najbardziej absurdalny..
3.ja zdania nie zmienię podoba mi się ich gra i tyle ;-) a co do pierwszej oceny to racja przesadziłam ale z biegiem czasu patrzymy na wszystko inaczej i nasze oczekiwania się zmieniają.
ale to co mnie najbladziej złości to to , ze chcesz narzuciż innym to co powinno im sie podobać a co nie. Nie wszyscy będą patrzeć tak jak ty bo każdy jest inny i tylko pytanie takie: czy ty to rozumiesz?

eda

KOLEJNY DURNY PROWOKATORSKI TEMAT, ZERO ARGUMENTÓW I GŁUOPTA AUTORA TEGO TEMATU

eda

KOLEJNY DURNY PROWOKATORSKI TEMAT, ZERO ARGUMENTÓW I GŁUPOTA AUTORA TEGO TEMATU

ocenił(a) film na 10
bercik99

ale po cholere wy doszukujecie sie w tym filmie jakiejs konkretnej pozradnej fabuly? byla ona w serialu animowanym. ten film pokazuje kontunuacje kreskowki z dosc jasna i prosta fabula - walka dobra ze zlem na planecie Ziemia. Powtorze po kims juz poraz setny - film nastawiony w 100% na efekty a nie jakies pierdzielniki fabulowe.

ocenił(a) film na 9
MKSPS

Ludzie wciśnijcie luz. Widzę jednak że ludzie nie załapali o co w tym filmie chodziło. Miałby być akcja i efekty specjalne. I było. I zajebiście!
Fabuły i dobrego scenariusza szukajce w dramatach itp itd...
Polecam film "Za wszelką cenę" ze świetnym scenariuszem.

ocenił(a) film na 1
bananek0321

Nie o to chodzi. To jest bez sensu,by powstawały filmy tylko dla efektów. Do takiego filmu scenariusz może napisać byle debil,co nawet podstawówki nie skończył. A do dramatu scenariusz napisze już tylko osoba doświadczona,która zna się na rzeczy.

ocenił(a) film na 6
quentintarantinofan

Skoro jestes taki madry to przedstaw mi scenariusz do "Transformers2"!!! Skoro mowisz ze byle debil napisze scenariusz do czegos takiego!!! Przestan nazywac ten film dnem,bo NP!!!dla mnie(fana transformersow:P) i dla wielu innych ludzi "DNEM" on nie jest!!! Jesli bys mial odpowiednia wiedze na temat krecena dramatow i filmow typu transformersow to moznaby bylo z toba dyskutowac,ale wniskujac po twoich prymitywnych wypowiedziach wiedzy takowej nie posiadasz!!! WIEC JESZCZE RAZ APELUJE ZACHOWAJ SWOJE DZIECINNE KOMENTARZE DLA SIEBIE quentin!!!pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
quentintarantinofan

Ludzie jesli chcielibyscie poszukac naprawde "DNA" to powinniscie przeczytac blog quentina!!!<hahhahaha>Szczegolnie ten post o Bondzie!!!<hahahaha>Gdzie pisze ze gdyby Bond byl rezyserowany przez Tarantino to cytuje:"...krew lalaby sie strumieniami."pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
bercik99

marna prowokacja

ocenił(a) film na 10
bercik99

Normalnie mam ostatnio nowe Hobby :) czytam sobie wasze komentarze i nie kiedy nie mogę wysiedzieć ze śmiechu, czemu na silę wmawiacie innym że film jest DNO ?? każdy ma swój gust i sam wybiera co lubi oglądać wiem coś o tym ponieważ pracuje w wypożyczalni płyt dvd oglądam mnóstwo różnorodnych filmów a do tego mam kontakt z wieloma ludźmi i każdy ma swoje upodobanie zaczynając od obyczajów kończąc dziwactwach :) . Nie rozumie tylko dlaczego się na wzajem obrażacie wyzywacie mi przynajmniej nie przeszkadza to że ktoś inny ogląda taki a nie inny film , i niektórych wulgaryzmy są nie na miejscu nie przemyślanie bezpodstawne . Zaraz mnie na pewno ktoś zjedzie :) i z ciekawości nadal będę czytał kolejne wypowiedzi Pozdrawiam !!!

P.S co do filmu Bajer :) Polecam ale wyłącznie w kinie :)

ocenił(a) film na 8
bercik99

dno to jest twoja wypowiedź :) normalnie mam wrażenie, że masz na pewno około 6-10 lat . zgadłem?