7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Witam. Długo czekałem na ten film i nie zawiodłem się. Była to świetna rozrywka. Może i na niskim poziomie intelektualnym ale ja tego oczekiwałem. Czy trzeba ciągle oglądać filmy ambitne, o "czymś". Każdy potrzebuje ccchwili odskoczni. Uwielbiam kino europejskie (choiaż niektóre filmy Made in USA też są niezłe a nawet świetne) ale potrzebuję czasami taniej rozrywki. Film Transformers był płytki (oklepane i potraktowane po macoszemu schematy) i może głupi (amerykański nastolatek ratujący świat-ile można?) ale ja się świetnie na nim bawiłem! Śmiałem się, chwilami bałem, oczy szeroko mi się otwierały na widok wspaniałych efektów specjalnych! Ja potrzebuję takiej taniej rozrywki od czasu do czasu tak jak każdy. Niektóre rzeczy trzeba traktować z przymrużeniem oka. Polecam ten film na niezobowiązujące i wesołe wieczory z przyjaciółmi-rozrwywka gwarantowana! Chyba, że ktoś woli męczyć znajomych filmem o kobiecie walcząej z rakiem albo cierpieniami ludzi podczas wojny.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy dotrwali do końca mojego wpisu:)

ocenił(a) film na 10
Przemyslaw_Kasztelewicz

Nareszcie jedna z mądrzejszych opini właśnie oto w tego typu filmach chodzi aby się świetnie bawić i rozluźnić a nie tak jak poniektórzy piszą że film jest nierealistyczny i że ma głupią fabułę. Ja popieram cię w 100% też oglądałem ten film z grupą przyjaciół w wieku 20-27 lat i nam się podobał to bardzo i niech nikt mi nie gada że to film dla dzieciaków bo czasem musimy oderwać się od rzeczywistość 10/10.