7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Efekty 10/10

ocenił(a) film na 7

Nie oszukujmy się. Film zrobiono dla oka, bo efekty jakie można zobaczyć w tym filmie są porażające! Film nie jest dla ludzi lubiących ambitne kino, poprostu, amerykańce pokazali na co stać ich komputery :D
Dla mnie dobry film, za efekty daje 10 punktów!

ocenił(a) film na 7
Body

wszystko jak wyzej. trzeba przyznac. efekty specjalne pierwsza klasa

ocenił(a) film na 2
Body

I na prawde za same efekty dajesz 10? A aktorzy, a scenariusz, udzźwiekowienie, to już sie dzisiaj nie liczy? Film jak każdy inny, trzeba oceniać według tych samych kryteriów(aktorzy, rezyser, dźwiek, scenariusz). Tu zbudowali tandetny scenariusz, w okół jakiejś kostki, wzięli młodych aktorow (tu akurat +), dali całkiem fajne rockowe kawałki, a reżyser zawalił(film jest źle pomyślany, i strasznie patetyczny)

krystom

Bez lądowania na plaży Omaha, Szeregowiec Ryan, na pewno nie byłby na miejscu 37. Jeśli oglądałeś, na pewno przyznaszmi rację.

ocenił(a) film na 9
Body

Mi się film podobał!! Efekty świetne i gra aktorów good!! Wiadomo że idąc do kina nie oczekiwałam nie wiadomo czego od filmu tego typu ale mile mnie zaskoczył jest lepszy niż myślałam!!

ocenił(a) film na 7
Lynguistics

Racja efetkty 11/10 z całą pewnością
Muzyka ale ta instrumentalna, a nie piosenki 9/10
Do aktorów nic nie mam
ale jakos tak sceny pojedynków robotów były jakieś takie niewyraźne rzucali się przewracali ale jakos tak bez emocji..
no i scenariusz mogli sie troche bardziej wysilic. sam motyw 2 wrogich sobie "kosmitów" dobry ale samo roszczygniecie tego konflitku słabe..

7/10 *******

ocenił(a) film na 2
Body

@Fallen, racja sceny na plaży Ohamam byly świetne(najelpsze w całym filmie), ale mimo tego Szeregowiec Ryan nie zasługuje na swoje miejsce.