7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308307
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Motyw muzyczny w nowym zwiastunie zrywa kask. Wie ktoś może skąd można go ściągnąć???

ocenił(a) film na 10
truszek

cholera chciałem napisać ten sam temat:P Naprawde muzyka w tym trailerze była przepiekna, ktoś może wie jak sie nazywa ten utwór? ewentualnie z którego filmu pochodzi bo często w trailerach wykorzystują muzyke z innych filmów:P

Grzegorz210

w tym problem, ze to moze byc specjalnie stworzony utowr przez kompozyotora Jablonsky'iego na potrzeby Trailera:/ tez go wciąż szukam... niestety przewertowalem cala dyskografie X-Ray Doga i znalazlem tylko Timeline który leci do 1.45:(

Thedues_3

a gdzie go znalesc mozna ten timeline x ray dog

truszek

Pewnie nie mówimy o tym samym, ale ta pierwsza muzyczka na początku jak jedzie sobie kupić auto to utwór LInkin Parka z nowej płyty o wdzięcznym tytule "What I've done"...

Pozdrawiamn... :^]

ocenił(a) film na 10
_goftor_

no masz racje nie mówimy o tym samym:P w każdym bądź razie nie mówisz o tym co ja:D ja bym chciał wiedzieć co to za utwór leci w tym trailerze, rozpoczyna on sie w momencie jak widzimy żółte autko przemieniające sie:P potem jest mała przerwa i leci dalej... No kto wie o co mi chodzi to bedzie wiedział który moment;p

_goftor_

Nie mylisz się :D
Linkin Park-What I've done

Zobaczcie też:
Linkin Park-Leave Out All The Rest

ocenił(a) film na 8
truszek

thedues to moze to co znalazles wrzucisz na jakis rapidshare albo cos :D

zduno

wrzucam:P BTW niestety kawałek jest z chórem:( nie ma wersji bez... albo po prostu jest na innym albumie XRD, którego ja nie posiadam:(

o to link:
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=03994975493313179826
enjoy;)

ocenił(a) film na 10
Thedues_3

dzieki, wielkie dzieki:D, odkryliście już dwa utwory jakie lecą w tym trailerze:P ciekawe czy ktoś odnajdzie tytuł tego trzeciego utworu:P bo tez jest niezły;)
Pozdro.

ocenił(a) film na 10
Grzegorz210

Mnie właśnie ten trzeci najbardziej się podoba. Zaczyna się od 1:45. Poszukiwania w toku...

Omnix

Nie ma oficjalnej nazwy tego 3 utworu... Autorem od 1:45 jest kompozytor scieżki do Transformers Steve Jablonsky. Muzyk ów wcześniej pisał również muzyke do zwiastunu Pearl Harbor. Być może kiedyś ktoś to wyda, albo będzie jakiś przeciek...Najlepiej będzie jak będziecie bacznie będziecie obserwować internet. A może przy odrobinie szczęścia jakaś osoba wrzucić owy utworek do zessania=) Pozdrawiam=)