7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Czy ktoś orientuje sie czy w Polsce ten film będzie wydany również w HD?

ocenił(a) film na 8
Nike

Paramount popełniło największy błąd wydając film tylko na HD-DVD,banda frajerów i idiotów i tyle.Kupiłem niedawno PS3 i myślałem że kupię sobie Transformers na blu-ray i na razie muszę czekać.

użytkownik usunięty
ironhide1

I kto jest frajerem w takim razie? ;)

Cóż, ja nie mam zamiaru inwestować w HD dopóki nie będzie zwycięzcy w walce dwóch formatów, a podejrzewam, że szybko go nie będzie. Natomiast jeśli kto już kupił PS3 - to faktycznie może być wkurzony co jest całkiem zrozumiałe. Ale zdaje się, że wyłacznośc trwa "tylko" 18 miesięcy i potem film może się pojawić również na Blu-Ray.

IMHO raczej prędzej się doczekamy tego, że zaczną powstawać "kombajny", czyli odtwarzacze obsługujące oba formaty niż to, że doczekamy się zwycięscy w tej konkurencji.

Ale wrócimy do meritum tego tematu: czy ten film będzie dostępny w Polsce w HD?

Nike

na 99% procent polskiego wydnaia HD DVD nie bedzie - a to z racji dystrybutora, czyli firmy TiM ktora nei wydaje u nas filmow w formacjie High Definition.

Zapraszam na www.projektdvd.pl

lukdos

No, to kicha... :/

użytkownik usunięty
lukdos

A skąd info że TiM jest dystrybutorem?

Bo jeśli jest to ja bym sie zaczął martwić czy zobaczymy w ogóle wydanie specjalne 2DVD a co dopiero HD-DVD :|

Ja tam słyszałem ze polskim dystrybutorem Transformers na DVD będzie jakże nasz ukochany badziewny Imperial ...

użytkownik usunięty
Grievous

Imperial dał dupy przy szklanej pułapce 4.0. Zgrzytam zębami z akażdym razem gdy sobie o tym przypomnę. Przez tych ciuli nie kupię sobei filmu na który czekałem od trzech miesięcy :/

użytkownik usunięty
lukdos

Jak się okazuje, to wcale nie TiM wydaje u nas Transformers tylko Imperial, ale w kazdym razie o HD-DVD na ich stronie ani słowa.

ocenił(a) film na 8

W sumie to chciałem oglądać film w HD i tyle i widzę że jedyne wyjście to ściągnięcie go na kompa w rozdz. HD i puszczenie sygnału na mojego panasonica 42PV70 poprzez HDMI i po kłopocie.

W przypadku Imperiala, to bym na wiele nie liczył.

ocenił(a) film na 8
Nike

Witam , chcialbym poinformowac , ze juz sa urzadzenia ( hybrydy ) obslugujace 2 formaty tj. Blu-ray i HD-DVD .

ocenił(a) film na 6
Kris_nba

tak tylko one kosztuja cos okolo 7 tysiecy zlotych:)

danus1986

rzeczywiscie dystrybutorem jest Imperial..moj blad.

Zapraszam na www.projektdvd.pl po szczegoly polskich wydan DVD filmu.

lukdos

będzie równiez wydanie HD-DVD na naszym rynku

www.projektdvd.pl

Pozdrawiam

lukdos

Wspaniała wiadomość :-) Pozostaje czekać na szczegóły wydania.

Nike

jesli chcesz znac szczegoly, zerknij na mojej stronie zapowiedz wydania zagranicznego....

z cala pewnoscia wydanie HD DVD an anszym rynku bedzie identyczne + polskie napisy i byc moze lektor.

użytkownik usunięty
lukdos

a skąd ta cała pewność?

I czy jest to tak samo pewne jak to że TFy wydaje TiM? :P