7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Kupiłem Transformers na Allegro za 50zł w pięknym obrazie 16:9 i DD 5.1.Po waszych ocenach i opiniach (równiez wysokiej sredniaj na dosc surowym IMDB) spodziewałem sie wielkiego filmu,a okazało sie,ze Transformers to porażka artystyczna i moralna.!
Okazało sie,że kupiłem metalowego kota w worku...mimo,ze to był wielki triumf techniczny.

ocenił(a) film na 9
Finalny_Odbiorca

No widzisz najpierw trzeba było iść do kina, wydał byś o wiele mniej^^

ocenił(a) film na 8
Finalny_Odbiorca

Dokładnie sam jesteś sobie winien..13 zł to nie 50 zł i w kinie lepiej się ogląda ;]

ocenił(a) film na 10
Finalny_Odbiorca

No i co poradzisz, odsprzedaj na allegro co Ci szkodzi:)

Finalny_Odbiorca

To jest kwestia oczekiwań,czegos innego sie spodziewałes.Tak bywa.Ja tak kupilem 'W strone slońca"słaby, ale transformers to co innego.

Finalny_Odbiorca

Ja obejrzałem u mojego kuzyna :P I przekonałem się że nie warto złamanego grosza na to wydawać. Sam sobie jesteś winien. Mądry Polak po szkodzie jak mówią.

ocenił(a) film na 10
Finalny_Odbiorca

A ja tam żałuję, że nie poszedłem na ten film do kina tylko oglądałem go na kompie:|

Finalny_Odbiorca

a ja wreszcie go sobie kupiłem za te 50 zł,bo film oceniam 9/10 jako bardzo dobre kino s-f.

ocenił(a) film na 1
adammarzenka

haha oburzony kolego zasugerowałeś się zdaniem małolatów, po prostu .. nie twoja wina wiesz ze właśnie w tym temacie zrobili sobie baze rebeliantów, dobrze ze jesteś kolejnym przykładem ze pisząc kilka mocnych słów pod adresem transchłamów miałem absolutną rację! to nie film, to rozwyka dla debili! .. PRECZ Z transgównem! BAY NA STOS!!!! ... niech żyje film, giń Ameryko! dzieci do szkoły, kurwa mać!

Mówie wam, jak patrze na ten Hollywodzki badziew to jestem coraz bardziej za terroryzmem Allach Akbar - :P

ocenił(a) film na 6
mieszkoxxx

Odsprzedałem za 20 zł.A film widziałem tylko (albo aż ) 2 razy.

ocenił(a) film na 10
Finalny_Odbiorca

I co to kogo obchodzi że kupiłeś i ci się nie podobał trzeba było iść do kina ja daje 10/10 film z ogromną dawką emocji.

ocenił(a) film na 9
Lukasz198919

Są gusta i guściki... A wyzywanie od debili ludzi którym sie coś innego podobało to naprawdę świadczy o poziomie inteligencji niektórych użytkowników tego serwisu (Delikatna Aluzja).

Trzeba było ściągnąć z neta i potem kupić. Ja tak zrobiłem i kupiłem film bo mi sie podobał. Mogłeś tak zrobić, zaoszczędziłbyś czas i pieniądze.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Finalny_Odbiorca

nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opinii o filmie, obejrzalem go ostatnio po raz pierwszy i podobal mi sie bardzo, niesamowite efekty specjalne, dzwiek... nie spodziewalem sie wielkiej glebi po tym filmie, dlatego nie jestem zawiedziony, 9/10