Zwiastun nr2 utwierdzil mnie w przekonaniu ze bedzie to najlepszy film 2007 - oczywiscie w swojej kategori ;)
Dla takich filmów warto wydać pieniądze na kino ;)
Pozdro
Jay Jay
Jak już jakiś towarzysz filmwebowy napisał. Sam zwiastun filmu jest lepszy od całego Spidermana 3. Kiedy obejrzałem drugi zwiastun, podsumował wszystko tymi oto słowami - O K U R W A !:D POtem jeszcze parenaście razy obejrzałem zwiastun i im dlużej go oglądałem tym bardziej szczęka zbliżała się do podłogi.
Od fabuły nie oczekuje zbyt wiele zwiłości, tak samo jak to było z 300, ale czuć tu zarąbisty klimacik w tym filmie. Bo oto wbrew pozorom mamy dość pomysłowy scenariusz obcy przybywają atakować ziemie, ziemia chcę się bronić. Niby Spieblergowskie War of World a jednak jeszcze jest zarąbisty haczyk:D Bo oto przybywają też obcy, którzy chcą ratować ziemian, a nie każdy zna ich intecje i nie odróznia ich od złych, co powoduje walke ziemian z obcymi złymi i dobrymi/ walke złych z dobrymi obcymi/ i dobrych obcych broniących ziemian. Z takiego puntku widzenia jeszce filmu nie było. Przeważnie są przybywają źli obcy i dobrzy ludzie na ziemi się bronią. Hehehe
Tak czy siak szykuje się NAJWIĘKSZE WIDOWISKO KINEMATOGRAFII 2007 ROKU
Baya filmy nie schodzą z pewnego poziomu, więc nie widze powodu czemu Transformersy miały by być kaszaną. Ale czas pokaże;)