7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308299
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Witajcie! Powstały już 3 części filmu Transformers (Transformers. Transformers: Zemsta
Upadłych, Transformers: Dark of the Moon znane również jako Transformers 3D), a mnie
zastanawia czy Michael Bay wyreżyseruję kolejną część, czyli 4. Osobiście nie mam
pomysłów, ale polubiłem tą serię, a szkoda by było skończyć na 3 częściach. Tak więc może
gdzieś w okolicach Świąt Bożego Narodzenia ogłosi czy będzie robił czy nie. :)

Jaka ulubiona postać z Transformers? (Moja Optimus Prime)

ocenił(a) film na 4
MasterFickuXe

Mój ulubiony to Megatron ,ale nie uważam że Optimus jest głupi bo go też bardzo lubie, podobał mi się też Bumblebee i Soundwave

ocenił(a) film na 4
Mojzesz_trzeci

a czytałem gdzieś że Bay ogłosił że trzecia część to jest ostatnia w jego wykonaniu, chociaż wątpię że zrezygnuje z kręcenia kolejnej części .

ocenił(a) film na 10
Mojzesz_trzeci

tak zgadzam się. Bay ogłosił że to ostania część transformers jakom NAKRĘCIŁ.
będzie czwarta część o transformerach ale to już nie będzie film Bay'a ani nie zagrają tam aktorzy z poprzednich części.
ogólnie film transformers 4 ma się opierać na wojnie między autobotami a deceptikonami ale to już na cybertronie .
ale jeszcze wszystkiego nie wiadomo na 100%.
załorze się że będzie jak wcześniej czyli: transformers 2 też miało nie powstać a powstało transformers 3 miało nie powstać a powstało transformers 4 ma nie powstać a na 75% bendzie tyle z mojej wypowiedzi

ocenił(a) film na 10
Radek_Markiewicz

a mój ulubiony robot to barricade

ocenił(a) film na 9
MasterFickuXe

Shockwave. Tuż za nim Brawl, Long Haul i Payload (żółty klon Long Haula). Megatrona i Soundwave'a także darzę sympatią.

ocenił(a) film na 7
MasterFickuXe

Optimus , Sentinel , Brawl , Megatron , Starscream , Bumblebee , Ratchet , Ironhide no i jeszcze Shockweve jest fajny :D

ocenił(a) film na 8
MasterFickuXe

Co wy na to jak by zrobili 4 część taki prequel gdzie pokazana była wojna robotów na Cybertronie bez ludzi oczywiście.

helsinger

Nie ty pierwszy to proponujesz. Musieliby mieć naprawdę spory budżet, ale mogłoby wyjść coś naprawdę fajnego. Jednak jeśli powstanie czwarta część, to raczej z ludźmi co mi akurat nie przeszkadza.

ocenił(a) film na 8
kenexgro

Ale pomysł dobry.Jak to się mówi najlepsze umysły myślą podobnie;)

ocenił(a) film na 6
MasterFickuXe

A ja mam pytanie- Megatron powrócił w którejś z kolejnych części? (widziałem tylko 1szą)

ocenił(a) film na 10
Vid

Tak! :D Nie chciał bym tu zdradzać szczegółów, ale tak. W jaki sposób to zobaczysz jak pooglądasz mógł bym Ci dać linka z filmosem pełnym bez limitu, ale zgubiłem.

ocenił(a) film na 10
MasterFickuXe

Wiecie mi się tam wydaje, że będzie ta 4 część nawet tam gdzieś przeczytałem, że się zastanawia. Jak ktoś oglądał dokładnie to Megatron nie zginął w 3 części tylko przygniotło mu nogi. :) Taki mały bonusik.

ocenił(a) film na 4
MasterFickuXe

jak to ,przecież Megatronowi Optimus wyrwał głowę ,masz tu fragment :http://www.youtube.com/watch?v=qCsirOm0bNg&feature=related

ocenił(a) film na 10
Mojzesz_trzeci

Kurde to źle oglądałem. Sorka

ocenił(a) film na 10
MasterFickuXe

W ogóle to pewnie nie wiecie, że powstaje następna trylogia. http://www.filmtok.pl/Transformers-4-bedzie-trylogia-v19125 - sam podkreśla producent ,,Transformersów'' .