Witajcie! Powstały już 3 części filmu Transformers (Transformers. Transformers: Zemsta
Upadłych, Transformers: Dark of the Moon znane również jako Transformers 3D), a mnie
zastanawia czy Michael Bay wyreżyseruję kolejną część, czyli 4. Osobiście nie mam
pomysłów, ale polubiłem tą serię, a szkoda by było skończyć na 3 częściach. Tak więc może
gdzieś w okolicach Świąt Bożego Narodzenia ogłosi czy będzie robił czy nie. :)
Jaka ulubiona postać z Transformers? (Moja Optimus Prime)
Mój ulubiony to Megatron ,ale nie uważam że Optimus jest głupi bo go też bardzo lubie, podobał mi się też Bumblebee i Soundwave
a czytałem gdzieś że Bay ogłosił że trzecia część to jest ostatnia w jego wykonaniu, chociaż wątpię że zrezygnuje z kręcenia kolejnej części .
tak zgadzam się. Bay ogłosił że to ostania część transformers jakom NAKRĘCIŁ.
będzie czwarta część o transformerach ale to już nie będzie film Bay'a ani nie zagrają tam aktorzy z poprzednich części.
ogólnie film transformers 4 ma się opierać na wojnie między autobotami a deceptikonami ale to już na cybertronie .
ale jeszcze wszystkiego nie wiadomo na 100%.
załorze się że będzie jak wcześniej czyli: transformers 2 też miało nie powstać a powstało transformers 3 miało nie powstać a powstało transformers 4 ma nie powstać a na 75% bendzie tyle z mojej wypowiedzi
Shockwave. Tuż za nim Brawl, Long Haul i Payload (żółty klon Long Haula). Megatrona i Soundwave'a także darzę sympatią.
Optimus , Sentinel , Brawl , Megatron , Starscream , Bumblebee , Ratchet , Ironhide no i jeszcze Shockweve jest fajny :D
Co wy na to jak by zrobili 4 część taki prequel gdzie pokazana była wojna robotów na Cybertronie bez ludzi oczywiście.
Nie ty pierwszy to proponujesz. Musieliby mieć naprawdę spory budżet, ale mogłoby wyjść coś naprawdę fajnego. Jednak jeśli powstanie czwarta część, to raczej z ludźmi co mi akurat nie przeszkadza.
A ja mam pytanie- Megatron powrócił w którejś z kolejnych części? (widziałem tylko 1szą)
Tak! :D Nie chciał bym tu zdradzać szczegółów, ale tak. W jaki sposób to zobaczysz jak pooglądasz mógł bym Ci dać linka z filmosem pełnym bez limitu, ale zgubiłem.
Wiecie mi się tam wydaje, że będzie ta 4 część nawet tam gdzieś przeczytałem, że się zastanawia. Jak ktoś oglądał dokładnie to Megatron nie zginął w 3 części tylko przygniotło mu nogi. :) Taki mały bonusik.
jak to ,przecież Megatronowi Optimus wyrwał głowę ,masz tu fragment :http://www.youtube.com/watch?v=qCsirOm0bNg&feature=related