w filmie na dvd w metalboxie nie dzieła tzn. nie ma polskich napisów do tego, angielskie sa. Wszyscy tak macie? A tak pozatym film jest extra efekty i muza są super. Za całokształt 10/10!!! Pozdro.
Nie ma polskich napisów do komentarza i nikt nigdy nie mówił, że będą. Raczej rzadko się zdarza żeby były tłumaczone komentarze. Dobrze że są chociaż angielskie napisy, a trzeba przyznac, że komentarz całkiem ciekawy.
wiesz jest informacja ,że są niby i polskie napisy . Też się dziwiłam ,że ten koemnatrz nie jest przetłumaczony.
Jak na 2 dyskowym wydaniu dodatki były bez napisów poslkich to bym się nie zdziwiła ,że i jedno dyskowe spieprzyli :P
przydałoby się do nich napisac ;D i to sprawzdic.
"wiesz jest informacja ,że są niby i polskie napisy"
W komentarzu? Gdzie masz taką informację?
na ulotcce dołączoną z płytą :P ale to nie jestem pewna czy dotyczy to również komentarza co byłoby dziwne w końcu ostatnio nawet je tłumaczą ;D
napisane - napisy :polskie i angieslkie ;D dodatki : komentarz rezysera . Moim zdaniem mimo wsyztsko powinni napsiac w jakiej wersji jest dostepny bo tak to tylko mozemy sie zastanawiac co autor miał namysli :/
osobiście jestem ciekawa czy wydaniu jedno dyskowym komentarz jest z napisami ;D. Bo jak wiadomo Metal Box wyszedł wybrakowany. Więc i może o tym zapomnieli ;D
Z tego co tam było NIE wynika, że komentarz jest tłumaczony.
Komentarze prawie nigdy nie sa tłumaczone, jedyny znane mi przypadki to Piraci z karaibów i niektóre filmy wydane w serii QDVD.
Wydanie jednopłytowe zawiera tylko płytę pierwszą z wydania dwupłytowego - identyczną, więc na pewno nie ma napisów PL do komentarza.