Obecnie mam 17 lat, lubię bardzo filmy akcji (szczególnie z Van Dammem, Stallone, Schwarzeneggerem) i trochę Sci-Fi (Spiderman, BatmanPoczątek) i pytanie: Czy sądzicie, czy film powyższy zrobił by na mnie duże wrażenie? ;)
Gdyż jest on w pt i zastanawiam się, czy by go obejrzeć. A i byłem fanem tej kreskówki w czasach mego trudnego dzieciństwa. więc prosze o odpowiedź :)
W swojej kategori (szybkie, kolorowe, efekciarski, płytki i zabawne filmy akcji) transformers sprawdza się wyśmienicie.
Na pewno będzie inny od wymienionych, ale skoro kreskówka była OK to film tym bardziej.
Podobał się mojej żonie, a ona generalnie nie szaleje za takim kinem.
Zajebista bajeczka, płytka i dynamiczna a zarazem genialna w swojej kategorii :D polecam każdemu kto chce się rozerwać. Bo np. spidermana nie trawię ale transformersy sa zajebiste :) właśnie oglądam :)
Ja mam 33 lata
Też lubie Szwarcusia Van Damma Stallona i Seagala
Lubie filmy z efektami specjalnymi ale nieprzeładowanymi tak jak w Matrix
Terminator 2 czy Park Jurajski to były filmy dziewicze
Na pewno ci się spodoba, jak dla mnie do dziś nikt nie pobił rekordu efektów elektrokinetyki z transformersów.
Ja rozumiem, że pojęcie sci-fiction można odnieść do wielu filmów, ale trzeba mieć umiar tak samo jak z innymi gatunkami (w końcu zmierzch można nazwać horrorem ale koło takiego to nawet na półce nie leżał). To że mają takie podpisy na filmwebie to nie czyni ich filmami sci-fiction. Jak dla mnie są to filmy akcji z mocno naciąganą rzeczywistością ;)
ps. btw. śmieszny jest gatunek filmowy filmu "300" Snyder'a - "dramat historyczny" no boki zrywać ;)