7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308307
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

ekranizacje jakich komiksów marvela waszym zdaniem są najlepsze?napiszcie swoją złotą dziesiątkę.
oto moja lista:
1.Batman 1
2.X-Men 3 ostatni bastion
3.Batman 2
4.Spiderman 3
5.Hulk
6.Batman 3
7.Hellboy
8.Superman-powrót
9.X-Man 2
10.Transformers- narazie zamykają listę ale tylko dlatego że dopiero w czerwcu będą w kinach ale zapowiada się wypas.
ps.Specjalne wyróżnienie dla Van Helsinga(2003) bo to super film choć nie Marvel a także zapomnianego już Kapitana Ameryki-1990r.

ocenił(a) film na 6
kajufilm

Superman nie jest Marvelowskim komiksem ^^

Longusiowe_Szalenstwo

Tak samo jak Batman i Hellboy :D

ocenił(a) film na 8
kajufilm

Czemu na rankingu Marvela połowa filmów jest z dc? :)

ocenił(a) film na 7
kajufilm

A Transformers to od Marvela są? Z tego co wiem Batman Hellboy, Superman i Transformers nie zostały stworzone przez MArvel. Następnym razem pomyśl zanim napiszesz

użytkownik usunięty
Korzan

Pierwsza komiksowa seria Transformers była z Marvela.

użytkownik usunięty

PS. w trzecim numerze nawet Spider Man miał gościnny występ :]

ocenił(a) film na 10

Dzieki Gierferg za obrone.swoj ziom jestes.pozdrowionko

kajufilm

Dla mnie to ogólnie praktycznie wszystkie ekranizacje komiksów były do d...
Tylko X-man był dobrze zrobiony. Superman swego czasu był taki średniawy ale można było obejrzeć. Ale hulk czy spider man to poraszka. Zwłaszcza ten ostani taki cukierkowy jakiś i do pajączka nie podobny, w komiksie to był wiekszy luzak i miał wiecej poczucia humoru i haryzmy. Co do Transformersów to zapowiadają się ciekawie. Aaa.. no i batman tez był niczego sobie zwłaszcza 1 część (Rola yokera była boska :P)
Ja to bym chciał żeby mi zrobili film na podstawie takiej kreskówki... w której głównym super bohaterem był człowiek kleszcz i jego przyjaciel człowiek ćma ;p Ostatecznie jakby tego się nie udało to poprosze o mrówke i mrówkojada ;p heheheeh

ocenił(a) film na 10
Rafik_777

Do Rafika:
"poraszka" - tu to dopiero parsknąłem śmiechem :) dzięki za poprawę humoru!