Że... wielu z was (Ci którzy komentują tu "transformers" dość niegatywnie) pisze że ten film to "bajeczka" a spodziewali się FILMU AKCJI! Niosącego za sobą kit wi co! mnóstwo gniewu, przemocy...
Otóż moi drodzy ;] Wiadomość dla was z ostatniej chwili! Heeeeloooooł ! To Film na podstawie KOMIKSU! a jak większość z nas wie KOMIKSY są przeważnie dla młodszych :] co za tym niesie to, że młodsi lubią oglądać bajki :] więc apeluję: DAJCIE SOBIE SIANA :] I idźcie się wypowiadać gdzie indziej :)
Nie jestem dzieckiem już... niestety :] a filmik mi się strasznie podobał! :)))
Widze masz tak "duże" pojęcie o komiksach że mi ręce opadają. Nie chce mi sie tu rozpisywać, to powiem tylko że komiks jest formą sztuki, a nie rysuneczkami dla dzieci.Dla twojej informacji jest wiecej komiksow niz kaczor donald i serie Marvela. Obejrzyj sobie film na podstawie komiksu - pewnie wedlug Ciebie dla dzieci - Sincity. żal.pl
Które zdecydowanie przeznaczone były dla młodego odbiorcy, więc w tym konkretnym przypadku Klaudia ma racje. Pierwotnie "Transformers" w formie bajek było przeznaczone dla dzieci, a film mimo wszystko jest znacznie dojrzalszy i wcale nie oznacza to hektolitrów krwi, flaków i robotów-mutantów. Ja dorosły już jestem, a bawiłem się na tym filmie wyśmienicie. Świetny humor, reżyseria i cała kopa pomysłów. Czysta rozrywka :).
"To Film na podstawie KOMIKSU! a jak większość z nas wie KOMIKSY są przeważnie dla młodszych :] co za tym niesie to, że młodsi lubią oglądać bajki :] "
Moja wypowiedz była do tego. Dla mnie film 9/10 i też mi sie zajebiscie podobał, nie myślcie ze nie ;)
Mi się również bardzo podoba film 9/10. A ma wypowiec miała za zadanie przedstawic pochodzenie robocików.
pozdro