W dodatku nie jestem pewien czy to nie Fan Art ale ma fajną muzykę....
http://www.youtube.com/watch?v=d0JEniW5luI&NR [www.youtube.com/watch?v...]
To raczej nie Fan Art. Slychac glowny motyw filmu\bajki. Naprawdse swietna muzyka.... :D
Oba są beznadziejne (ten na filmwebie i co podałeś link) nic w nim nie pokazują a jestem ciekaw jak będą wyglądać te roboty
To nie jest Fan art, Longer wie że ja znam się na fan artach (skromny jsetm). Jak na teser to dobry ale szkoda ze nic nie zdradza.
Venom ty to na drugie powinienes miec Fan Art... Poprostu nie bylem do konca pewien ale juz jestem... :D TAA MUZZZYYKKA Z TRAAILLERAA JESTT KAPITALLNA... Dzieks Venom... :D
A wiesz że mi sie podoba, we wrzesni zmieniam nick. i zastanawiam sieco dać w nawiesię. Myślałem na d Hero ale FanArt mi się podoba. Raczej zmienie na Darth Venom (FanArt), lub Lord Venom (Hero). Sam nie wiem.
A wiesz że mi sie podoba, we wrzesni zmieniam nick. i zastanawiam sieco dać w nawiesię. Myślałem na d Hero ale FanArt mi się podoba. Raczej zmienie na Darth Venom (FanArt), lub Lord Venom (Hero). Sam nie wiem.
OO.. Darth Venom swietnie Brzmi... Do tego takiego na maxa wkurzonego Venoma na Avatar.. :D Ciekawie by sie prezentowalo..:D
Zmieniam sobie Avatar... :P Ten Venom znudzil mi sie... Jest nie higieniczny.. Jęęęzzzoorrr... :P :D
To jest poraz pierwsz kiedy nie rozróżniłem Fake od prawdziwego. Jest naprwde rewelacyjny, lepszy od orginalnego. Ale teraz mam pewność że jest to fake, na jednej stronie (bardzo dobrej) przeczytałem że to stworzył fan. Tam nigdy nie dodajafanowskich zdięći zwiastunów ale o tym poinformowali. Sorry za błąd.
Nawet jak na zwiastun zroviony przez fana, to moim zdaniem, jest lepszy od prawdziwego. Pomysł z gwiazdkami zmieniąjącymi się w znaki Transformersów i motyw rozbicia się Arki są genialne.
A moim zdaniem to jest FanArt bo ten trailer nic niewnosi. Wiem że film owiany jest wielką tajemnica ale watpie żeby byli tacy głupi aby robić cos takiego co tylko denerwuje fanów. A pozatym trudny do zrobienia ten trailer to niebył raptem tylko jeden moment wymagał wysiłku podczas gdy zamiast gwiady przeleciał znat transformersów. Wiec niewiem po co tu sie bużyć. A pozatym niema go na orginalnej stronie wiec Napewno to nie jest oryginalny zwiastun.
Koleś ty czytać nie umiesz? Wyrźnie powiedziałm że to FAKE, a ty swoje. Nie wnosi nic nowego? A prawdziwy Terser wnosi coś nowego? Szkoda gadać?
tak powiedziales? a zatem prawda i jedyne sluszne zdanie to musi byc. bo ty jestes fan art... o wielki! a teraz szybko na obiadek do mamusi i odrob zadania z matematyki
Moge wiedzieć o co dokładnie ci chodziło? "a teraz szybko na obiadek do mamusi i odrob zadania z matematyki"
To nie jest oryginalny zwiastun, bo w zwiastunach nigdy nie jest pokazana cała animacja loga danej firmy. Choć to z Paramountem faktycznie bardzo fajnie wyglądało :)
Fanem Transformersów nie jestem, ale czekam na ten film bo Michael Bay robi bardzo dobre filmy akcji :)
Pozdrawiam