7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Odpowiedź

ocenił(a) film na 1

W mojej recenzji wyraźnie zaznaczyłem na końcu ,iż jest to moja subiektywna ocena więc bardzo prosiłbym (zwłaszcza niektóre ciasne umysły które nie doczytały do końca mojej wypowiedzi)o nie atakowanie mojej osoby.Ten kto nie szanuje czyichś poglądów staje się ignorantem.

użytkownik usunięty
mmax19888

Ok to twoja opinia ale dla czego robisz nowy temat nie możesz odpisać tam gdzie go sam założyłeś wątek (Stracony czas)a nie robisz nowy śmietnik na forum co??

mmax19888

"Ten kto nie szanuje czyichś poglądów staje się ignorantem". A ten kto odpowiada na wlasny temat w nowym temacie, idiota.

ocenił(a) film na 1
Tomatosz

Założyłem nowy wątek po to żeby tacy kretyni jak wy mogli szybciej dostrzec o co mi chodzi. :) A co do wypowiedzi Tom_Cata czy jak tam sie nazwałeś to ile myślałeś nad sformułowaniem tak skomplikowanego zdania mistrzu ciętej riposty?????

użytkownik usunięty
mmax19888

Temat założył kretyn tylko po to aby reszta użytkowników jeszcze raz przeczytała żale odnośnie tematu który niedawno założył .

Na stukaj se kretynów z własną żoną (dziewczyną) a potem oceniaj i pokazuj im o co ci chodzi w poprzednim temacie

ocenił(a) film na 7
mmax19888

Widzisz, nie wiem mowiac szczerze, bo mi takie rzeczy przychodza z latwoscia i zwykle instynktownie. Sa jednak uwarunkowane tym, ze pojawiaja sie tylko po zaobserwowaniu u kogos oznak glupoty.

Tak jest i w tym przypadku, rozumiem, ze mozesz miec dopiero 18 lat, ale zastanawiaj sie zanim zalozysz bezsensowany temat. Temat sluzacy czemu?! To jest forum, a nie chat czy tez twoj osobisty blog.

Forum dotyczy konkretnego filmu, a twoj blyskotliwy topik nie tylko nic nie wnosi, ale i irytuje co widac ewidentnie.

"szybciej dostrzec", chyba chciales napisac "szybciej zrozumiec"
"ile myślałeś nad sformułowaniem" - uzywanie tekstow osluchanych juz za dziada pradziada, to tez nic "fajnego" "ziom".

Jezeli jeszcze, te trzy zgodne co do tego osoby, a lacznie ze mna, nie uswiadomily ci, ze zalozyles bzdurny topik to swiadczy to o tym, ze jestes bezrefleksyjny i musisz popracowac nad soba. Najwyzszy czas.

GL

ocenił(a) film na 1
Tom_Cat

Hmm no cóż bardzo dziękuje wam za to że nawróciliscie mnie na własciwą drogę ,czuję się taki mały i osaczony wśród tak dobrze ułożonych i zreflektowanych w stosunku do siebie osób.A tak na poważnie to dośc mam czytania wywodów forumowicza gabbera2003 typu "Na stukaj(nie wiedziec czemu nastukaj pisze sie oddzielnie ) se kretynów z własną żoną (dziewczyną) a potem oceniaj i pokazuj im o co ci chodzi w poprzednim temacie" które nie zarzucają mi niekompetencji przy pisaniu moich tematów ale mają wyłącznie na celu to aby mnie obrazić(odsyłam do pierwszej mojej recenji może wtedy także Tom_Cat zrozumie dlaczego zakładałem odzielnego posta jeśli nie to tłumacze że chciałem w nieco bardziej wyrazisty sposób wyjaśnić osobą które zaatakowaly mnie za recenzję filmu "Transformers" iż mam prawo do własnej opinii ).Kontynuując poprzednie zdanie to kij ci w oko gabber2003 (jeśli już w taki sposób chcesz prowadzić konwewrsacje).Jak widać w twoim rodzinnym domu panie gabber2003 nie nauczyli pana tego, a mianowicie że nie godzi się ,jeżeli prowadzisz z kimś rozmowę, byc może nawet ostrą wymianę zdań atakować bez rzadnych konkretnych podstaw członków rodziny bądź osób bliskich tejze osoby(śmieciu bez honoru).Do mnie mozesz mieć wiele ale od takich tematów wara ci.Za słowo kretyni przepraszm powiniem urzyć w liczbie pojedynczej do gabbera2003(obraziłeś mnie pierwszy ja tylko odpowiedziałem)natomiast za resztę słow poźniejszych serdecznie nie żałuję:)

ocenił(a) film na 7
mmax19888

Masz zupelna racje co do tego, ze masz prawo do swojego zdania i calkowicie to rozumiem. Jednak warto, aby dyskusje toczyly sie w ramach jednego tematu, tak aby jak najwiecej roznorodnych watkow bylo widocznych po otwarciu forum od razu.

Jezeli zaczniemy jeden watek rozciagac na 5 topicow, to forum zamieni sie w jakis chat, a po co tak robic

tyle ode mnie

użytkownik usunięty
mmax19888

Jeszcze raz powtarzam kretynie zakładasz temat z którego oczekujesz opinie na temat powtórny ,który założyłeś czas temu ,gówno mnie to interesuje twoja opinia i cała reszta co sobą reprezentujesz nie myliłem sie tata robił cię przez dziurawca jesteś tak pewny siebie a kał masz zamiast kory mózgowej w tej głowie ,wracaj do szkoły i tam wypisuj takie romanse kto co myśli o twoich wypowiedziach (uwagach).

Nie było by tego jeśli byś to napisał tam gdzie poprzednio założyłeś, a to że jest tu, to atakuje za nowy temat który było zakończyć w swoim poprzednim. (zamknij mordę wreszcie nie denerwuj mnie i innych)

ocenił(a) film na 1

Do gabbera2003. Nie no chamstwa to ja nie zdzierże ,ludzie gdzie się tacy idioci rodzą.Tylko tyle potrafisz napisać imbecylu? Ja rozumiem ,że w domu matka zapomniała cię nauczyć dobrych manier bo w tym czasie puszczała się w oberży pod strzecha ale nie musisz tego wszystkim na około udowadniać.

użytkownik usunięty
mmax19888

Może i jestem cham i imbecyl ale napisałem już wcześniej i powtarzam jeszcze raz inaczej zamknij mordę i wypierd.... kur.o co zakłada 2-raz podobny temat.

ocenił(a) film na 1

Obydwa temety które założyłem różnią się od siebie jakbyś nie zauważył bystrzacho a z takimi tekstami to do ludzi swojego pokroju prosze.:)

ocenił(a) film na 1

Obydwa temety które założyłem różnią się od siebie jakbyś nie zauważył bystrzacho a z takimi tekstami to do ludzi swojego pokroju prosze.:)

ocenił(a) film na 1

Dwa razy ci powtórzyłem bo być może nadal nie rozumiesz o co chodzi.:)

ocenił(a) film na 1

Acha czy mógłbys mi wyjaśnić co miało oznaczac sformułowanie ,iż wypisuje romanse bo jakoś nie mogę nadążyć za twoim błyskotliwym tokiem myślenia.Przychodzi ci to instynktownie (jak napisał o sobie Tom_Cat wczesniej, sory ale ta wypowiedz tez mnie rozsmieszyła ).Podziel się tą wielką tajemnicą.:)

ocenił(a) film na 7
mmax19888

Nie wiem jak reszta forumowiczow, ale ja z utesknieniem wygladam chwili, kiedy autor zalozy temat pozdrawiajacy swoich przyjaciol, a po jakims czasie (oby nie zbyt dlugim) kolejny i informujacy o wzmozonej emisji CO2 do atmosfery.

ocenił(a) film na 1
mmax19888

Pardon za błędy ortograficzne i literówki ale troche zdenerwowany byłem kiedy to pisałem.Tom_Cat cieszę się że chociaz częsciowo doszliśmy do porozumienia.Pozdro