Mam dwa pytanie
1. Czy przy waszej wersji ta biała okładka co jest z tyłu na której są wszystkie parametry opisane też jest tak słabo przyklejona.
2. Czy dodatki w wersji metal są takie same jak te w wersji z tym robotem ?
Ta okładka z tyłu jest tak słabo przyklejona bo tak ma być. Ja ją zresztą od razu odkleiłem i wywaliłem bo po co to komu? Szpeci tylko ładnie się prezentujące pudełko.
lol a czy wy w dodtakach w tej metalowej oprawie macie napisy w języku polskim? bo umnei ich brak. na dodatek to mam zupełnie inne niż podali w tym przyklejonym papierku ;D a żeby jeszcze bardziej było śmiesniej na jednym dvd wogole mi nieczyta za to wyskakują ogromne pixele ;D
niewiem czy mam uszkodzoną płyte czy porostu tak kazdy ma ;)
Jeśli nie masz napisów PL w dodatkach to napisz maila do Działu Obsługi Klienta Imperiala (dystrybutor) i to zgłoś, a płytę z napisami PL dostaniesz pocztą za darmo. Ja dostałem ją wczoraj.
Ja też posiadam takie wydanie 2 Dyskowe Metal Box bez polskich napisów. Napisałem do Imperiala i czekam na odpowiedź.
Ja właśnie dzisaj napisałam. Postanowiłam zwróic płyte i kupic w media markcie ( znadzieją ,że nie ejst wybrakowana xD... była). Przynajmiej 10 złoty zaoszcedziłam :)
Dziś dostałem pocztą film od Imperiala z napisami pl. Wysłali mi za free poprawna wersję.
Gieferg, nie pochwalam podszywania się pod kogoś .. zresztą sam widziałeś ze ktoś tutaj w chuja wali, takze z całym szacunkiem do ciebie uważaj sobie zanim kogoś posądzisz.
A i jak was czytam nieraz to mam ochote napisac do moderatorów Filmwebu zeby wam konta zablokowali, bo słow "kur**", "spier****" itp to tu od cholery jest...;//
golic ty sam smark jestes ile masz latek ?? 15?? no 16 góra. Ja podalem przyklady a to ze tak napisalem to tylko ze mnie juz wnerwiacie z tymi swoimi pierdołami.