7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

i co poza tym?
Z czystym sumieniem 1/10

użytkownik usunięty
kazan_6

poza tym, to może jeszcze oszałamiająca muzyka.

kazan_6

Hehe 1/10 oj koles. Ten film to najlepszy film komercyjny ( Akcja + swietnie do niej pasujaca Muzyka + EFETKY, ktore to raz jeszcze i raz jeszcze podziwialem z zapartym them. ) Inne gowna bajkowe czy komiksowe nie zrobily na mnie takiego wrazenia jak ten film. Fabula hmm nie znow super kolorowy film " paru " dobrych ginie :], po za tym jest dobra ... Nie mial byc to film realistyczny, jakis kret zali sie o mimike robotow puknij sie w leb :-) Wszystko tam jest idealne tak jak na taki rodzaj filmu ma byc ! Powtarzam najlepszy film komercyjny, z pomyslow komiksow, bajek itp itd, jest NAJLEPSZY jakikolwiek widzialem...pozdrawiam goraco.

ocenił(a) film na 6
kazan_6

po czesci popieram autora...(jednak 1/10 nie wystawie;)) film poza masa fajerwerkow nie pokazal zbyt wiele... najbardziej zabolala mnie potwornie naiwna fabula...

moglo byc cos naprawde dobrego a w moim przekonaniu wyszla bajka dla chlopcow w wieku 10-16 lat (i takich ktorzy na tyle lat sie czuja;))

ode mnie 6/10

ocenił(a) film na 6
kazan_6

Łeee jak można dać 1/10 za TAKIE efekty ? :D

Strasznie żałuje iż nie poszedłem na to do kina tylko oglądałem na PC. umknęło mi bardzo dużo detali z tych przepięknych animacji :((

ocenił(a) film na 8
kazan_6

a w tym filmie o efekty specjalne chodzilo.. chyba nie spodziewales sie jakiejs poruszajacej historii?:/

ocenił(a) film na 8
aPosing

to idiota. Zostaw go

kazan_6

poza tym jest jeszcze fabuła bogata w scenki humorystyczne, monumentalna muzyka, wspaniała gra aktorów, mnóstwo akcji. jest wszystko czego wybitny film potrzebuje.

ocenił(a) film na 6
eweczka_spoko

to żart?

Ambitny film. Hehe

Transformers to efekty i muzyka. I na tym koniec, czysta komercja. Nie ważny co się dzieje, ważne by się działo. Gra aktorska to żenada a do tego wszystko to takie cukierkowe

ocenił(a) film na 7
L39

Ja obejrzałem film z zamiarem zobaczenia wspaniałych, dopracowanych efektów, i nie zawiodłem się.

kazan_6

ha ha, nie ma to jak subiektywne oceny użytkowników filmwebu :):):)

ocenił(a) film na 10
kazan_6

Nie moge jak można dać 1/10 jeżeli nie lubisz takich filmów to ich nie oglądaj czego się dramatu? a po za tym zobacz sobie dodatki do tego filmu czyli Thier War oraz Our World to zobaczysz ile pracy było nad stworzeniem tego filmu.

ocenił(a) film na 10
Lukasz198919

he zapomniałem jednego słowa miało być czego się spodziewałeś :)