Hehe 1/10 oj koles. Ten film to najlepszy film komercyjny ( Akcja + swietnie do niej pasujaca Muzyka + EFETKY, ktore to raz jeszcze i raz jeszcze podziwialem z zapartym them. ) Inne gowna bajkowe czy komiksowe nie zrobily na mnie takiego wrazenia jak ten film. Fabula hmm nie znow super kolorowy film " paru " dobrych ginie :], po za tym jest dobra ... Nie mial byc to film realistyczny, jakis kret zali sie o mimike robotow puknij sie w leb :-) Wszystko tam jest idealne tak jak na taki rodzaj filmu ma byc ! Powtarzam najlepszy film komercyjny, z pomyslow komiksow, bajek itp itd, jest NAJLEPSZY jakikolwiek widzialem...pozdrawiam goraco.
po czesci popieram autora...(jednak 1/10 nie wystawie;)) film poza masa fajerwerkow nie pokazal zbyt wiele... najbardziej zabolala mnie potwornie naiwna fabula...
moglo byc cos naprawde dobrego a w moim przekonaniu wyszla bajka dla chlopcow w wieku 10-16 lat (i takich ktorzy na tyle lat sie czuja;))
ode mnie 6/10
Łeee jak można dać 1/10 za TAKIE efekty ? :D
Strasznie żałuje iż nie poszedłem na to do kina tylko oglądałem na PC. umknęło mi bardzo dużo detali z tych przepięknych animacji :((
a w tym filmie o efekty specjalne chodzilo.. chyba nie spodziewales sie jakiejs poruszajacej historii?:/
poza tym jest jeszcze fabuła bogata w scenki humorystyczne, monumentalna muzyka, wspaniała gra aktorów, mnóstwo akcji. jest wszystko czego wybitny film potrzebuje.
to żart?
Ambitny film. Hehe
Transformers to efekty i muzyka. I na tym koniec, czysta komercja. Nie ważny co się dzieje, ważne by się działo. Gra aktorska to żenada a do tego wszystko to takie cukierkowe
Ja obejrzałem film z zamiarem zobaczenia wspaniałych, dopracowanych efektów, i nie zawiodłem się.
Nie moge jak można dać 1/10 jeżeli nie lubisz takich filmów to ich nie oglądaj czego się dramatu? a po za tym zobacz sobie dodatki do tego filmu czyli Thier War oraz Our World to zobaczysz ile pracy było nad stworzeniem tego filmu.