7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308307
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

z 50 razy i dalej mi sie nie znudzila. To naprawde zarabisty film sf jaki widzialem. 2 czesc byla b. dobra a 3 rewelacyjna.Naprawde polecam!!!!

ocenił(a) film na 9
hunters217

Nie musisz polecac - ja stary koń już 8 raz obejrzałem cała trylogię. Niech sobie filmwebowi znaFcy ujadaja, transformersi i tak się obronią, i pojadą dalej. To film jest zrobiony fenomenalnie, opowiada fenomenalną historie i człek sie wnim zwyczajnie zatapia. 9/10 a wsumie równie dobrze można mu dac i 10

ocenił(a) film na 10
hunters217

potwierdzam! ten film to artydzieło! Mój ulubiony oglądałem wszystkie czesci po 30 razy i dalej mi mało!

Rocket17

Jedynka - 8/10 SUPER
Dwójka - 9/10 REWELACJA (choć tutaj pojawiają się rażące minusy ale kit z nimi :))
Trójka. - Best of the Best 10/10 GENIALNY

ocenił(a) film na 10
transformers567_fw

a kurat w moim wypadku to wszystkie czesci 10/10. Ale jedynka była trochę lepsza od pozostałych:)

ocenił(a) film na 9
Rocket17

Dobrze się czyta Te pozytywne komentarze na temat mojej ulubionej Trylogii ;)

ocenił(a) film na 10
FanEpicMovie

obaj jestesmy fanami transformers, niestety inni wolą durne filmy filmy jak ''Drive'' :D

Rocket17

Ja na te 3 cześci znalazłem jeden wielki bład w dark of the moon a mianowicie brak Megan Fox. To tak zabolało

ocenił(a) film na 10
roach22

faktycznie lepiej z nią było.

użytkownik usunięty
Rocket17

Nie ośmieszaj się. Drive jest solidnym filmem z R-ką. PG-13 pewnie zlansowało ci mózg.

ocenił(a) film na 10

Ty sie nie ośmieszaj. Drive to totalny bezsens i porażka świata kina bez akcji, fabuły dobrej a co dopiero jakiś efektów specjalnych. Transformers ma wszystkie cechy dobrego filmu.

użytkownik usunięty
Rocket17

Nie ma wszystkich cech dobrego filmu. To miał być cool rozpier*** i w tej dziedzinie sprawdza się wyśmienicie. Drive to dobry powrót do czasów, gdzie pg-13 nie rządziło filmami.

Rocket17

BUHAHAHA. Patetyczna bzdurka z miałką akcją kontra stylowe kino akcji połączone z dramatem. Na szczęście na horyzoncie jest "Avengers" które pokaże jak słabiutkie w swojej kategorii rozpier*olu jest "Transformers".

Rocket17

Haha spec od kina się odezwał. Drive lepsze pod względem aktorstwa, reżyserii i klimatu, a także muzyki. Chłopcze za dużo kreskówek

hunters217

Jak dla mnie pierwsza część do arcydzieło. Ten film ma w sobie coś magicznego podobnie jak "Terminator" czy "Predator". Kolejne części są niestety o kilka klas niższe. Nie mam ochoty do nich wracać.

kenexgro

Obejrzałem Trylogię film wart obejrzenia po raz kolejny i tak w kółko. Nie nudzi się, a to właśnie chodzi w filmach.

użytkownik usunięty
hunters217

No to się wam dziwie, bo mnie zwyczajnie znudził. Może przesyt efektów (efekciarstwo) a może dłużyzny (jak scena gdzie roboty stoją pod domem Sama)... Ogólnie dobra bajka, ale nie w moim guście.