7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308317
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Jak dla mnie i mojej ekipy film jest na wysokim poziomie, trzyma w napięciu aż do końca. Oglądaliśmy 2 razy w ciągu 2 dni jest rewelacja :))))))))

ocenił(a) film na 10
SYLAR_2

Nom bardzo konkretny film, kozacko dopracowany :D Jak dla mnie efekty w tym filmie sa 3 razy lepsze niz te super pseudo efekty z calego SpiderMana 3 :D No i to Camaro :PP

ocenił(a) film na 10
SYLAR_2

zgadzam się z wami w 100% ! zresztą wyżej są opisane moje wrażenia xD ale te efkety...bosko 10/10

ocenił(a) film na 9
SYLAR_2

CuDO!!!!!!!!-aha i nie jestm dzieciakiem ktory ogladala trailer i sie podniecil ze zobaczyl swojego bajkowego idola optimusa ,tylko 20 latkiem ktory chodzi na warsztaty filmowe ,oraz do szkoly operatorskiej,i mam pojecie na temat kina,wiec jak niektorzy myslą o pewnie jakies dzieci napisaly na forum bo sie podnieacja robotkami ktore bija sie na ekranie.A sama biografia Speilberga ktora czytalem chyba z dwa ray jest dla mnie isnpirtacja zyciowa.heh..pewnie zaraz pojada po mnie a kogo obchodzi co ty robisz....

ocenił(a) film na 10
Rrrr

a do ktorej szkoly chodzisz??w jakim miescie??

ocenił(a) film na 7
SYLAR_2

No ja już byłem na tym 5 razy i jeszcze planuję pojsc. Efekty rozwalaja wszystko co do tej pory widzialem i tyle. Juz nie moge sie doczekac drugiej czesci.

romcio703

A niech przezywaja swoj trensformerowaty orgazmik, co bedziem im zabraniac, maja prawo do tego, gdyby wiedzieli, jakich idoli mysmy mieli w pre-lu, coz to temat rzeka i gowniany jak papier do dupy...