7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Po pierwsze efekty specjalne 10/10 Bomba:):)Obsada noo może być.Ogulnie film oceniam na 8/10.

ocenił(a) film na 2
Kinga123

Będe chamski i się dowale, ale ortografia na filmwebie stoi na koszamrnym poziomie, i czytanie niektórych postów staje się koszmarem (oczywiście sam popełniam błędy ale w takich słowach)

"Ogulnie" to się popisałaś

ogólnie
ogólnie
ogólnie
ogólnie
ogólnie
ogólnie
ogólnie

ocenił(a) film na 1
Kinga123

Kochana, najpierw to się naucz pisać poprawnie. Obsada? Co to za obsada? Tyrese Gibson, Megan Fox kto to ku*wa jest?! Robert De Niro, Gary Oldman, Al Pacino-to są prawdziwi aktorzy! Wirtuozowie ekranu!

ocenił(a) film na 9
Jules_2

tak moze jeszcze wstaw ala pacino do nastepnej czesci piratow albo roberta de niro do szklanej pulapki.noobie ze wsi nie wiesz co gadasz wiec nie komentuj a temu panu wyzej moge nawet po chinsku napisac te jego literowki i i tak bede sie lał z niego ile wlezie

ocenił(a) film na 2
lucky_1986

Ty będziesz ze mnie lał, a ja bedę lał na ciebie, jak umiesz po chińsku proszę popisz się,

ocenił(a) film na 9
Kinga123

Zgadzam się- Super Film.
A tego gostka co czepia sie literówki poprostu żal.pl.

ocenił(a) film na 2
makichiki

Hah literufki, na głupote nic nie poradzisz, żal.pl, no tak... Koffam was wszystkie, nie zapominajcie ;D

ocenił(a) film na 2
makichiki

Ahh, z resztą z kim ja gadam, ulubieni aktorzy Wentyl Miller, Orlando Bloom, Zac Efron?! Jedyny którego cenie Johhny Depp... żałuje że znalazł się w szeregu twych ulubionych aktorzyn(?)...