7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Starscream

ocenił(a) film na 10

Co sie stalo ze Starscreamem ? Jezeli sie nie myle , ostatnia scena z jego udzialem , to jak odlatuje majac na ogonie 2 F-22 ?

ocenił(a) film na 9
KELON

Jego szczątki, jak się nie mylę, leżały na lotniskowcu z którego zrzucali pozostałości Decepticonów do oceanu.

ocenił(a) film na 9
KELON

Według mnie starscream odleciał na swoją planetę by przyprowadzić kolegów. Witaj Transformers 2 :)

ocenił(a) film na 9
marioadas

A Barricade tez chyba przeżył? zbytni nie zwracałem uwagi kto ginie bo byłem zajęty jak sie nawalają nie przyglądałem sie kto upadł xD XD

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Co to StarScream'a nie wydaje mi się żeby odleciał na Cybertron. Skoro Prime na koniec filmu wysyła sygnał w przestrzeń kosmiczną nawołując pozostałe Autoboty do przybycia na Ziemie to pewnie GwiazdoWrzask (Jego imię w dosłownym tłumaczeniu ^^) poleciał szukać w pustce kosmosu pozostałych Decepticonów.

BTW. To Prime opowiadając w skrócie powód przybycia Transformerów na Ziemie nie mówił, że Cybertron został zniszczony i potrzebują Wszechiskry do odbudowania go? To by zamykało pole manewru StarScream'a tylko do przestrzeni kosmicznej ;)

Prime1

Starscreama bylo przede wszystkim za malo w filmie. Postac tak charakterystyczna, a w sumie nie odegrala zadnej roli. Co do jego ucieczki to zachowal sie typowo, ale na pewno wroci w drugiej czesci. Podobno maja tez dodac Dinoboty, Soundwave'a i Devastatora (calego, prawdziwego) :D Barricade na pewno przezyl, bo chyba nawet nie walczyl podczas koncowego starcia?

BTW: Ciekawe co z Megatronem, czy jakims cudem wroci do zycia. Jest to mozliwe, bo Optimus zabral czastke Allsparka z jego "wraku" :P

ocenił(a) film na 10
Maliniak_2

Zarówno było go mało jak i Bay nie wykorzystał kłótni między StarScream'em a Megatron'em. Patrząc na to z innego punktu widzenia - nie było na to czasu ;). Z pewnością zabłyśnie w drugiej części :D. Według mnie Barricade też przeżył walkę o wszechiskrę. Co do Megatrona i wyciągnięcia z niego odłamka artefaktu... Jeżeli nawet zadziała w rękach Prime'a to nie wydaje mi się, żeby użył jej do wskrzeszenia Megatrona - prędzej Jazza jeżeli będzie taka możliwość. Jest możliwość, że Bay zmieni Megsa w Galvatrona ;)

Prime1

Ale Decepticony zawsze moga ta czastke jakos wykrasc :D

O wlasnie ta klotnie tez mogl wykorzystac, ale dobrze, ze chociaz pojawily sie takie momenty, bo przynajmniej dodaly smaczku. A czasu prawda, bylo juz malo. Film byl skierowany do wszystkich i kazdy mogl znalezc w nim cos dla siebie przez to fani musieli troszke ucierpiec :D Mimo wszystko czegos takiego sie wlasnie spodziewalem i oby druga czesc byla chociaz w polowie tak dobra jak pierwsza :D

KELON

Co sie stało ze Starscreamem ?

Było gdzieś w połowie napisów pokazane jak on odlatywał w kosmos

ocenił(a) film na 10
amore39

własnie tego tematu szukałem..Starscream podczas napisow koncowych odlatuje w kosmos;d zapewne by szukac reszty deceptikonow. TRANSFORMERS 2