a wyszlo cudo. A taki "Spiderman 3" kosztowal ponad 200 i wyszedl taki GNIOT. o Superman: Powrot sie nie wypowiadam... Widac, ze powierzyc Bayowi takie pieniadze to gwarancja sukcesu.
No racja. Stara taktyka:D:D Wydaj mało zrób furore:D:D Wydaj duzo zrób szajs...Znam to. Dla mnie powiem Ci ze jeszcze Ghost Rider sie udał. Chociaz on sie nie kazdemu podoba ale ja nie mam do niego nic:)) A taki Superman, rany...strata kasy. Równiez Sm3 tez to sie tyczy.
Ciekawe jaki będzie budżet drugiej części :)
Liczę na więcej efektów z TFami i więcej akcji (bo tu wcale nie było tak dużo) bo akurat fabuła w tym filmie to rzecz drugoplanowa :P
tu nie chodzilo nawet o to ze byly super efekty bo nawet jakby efekty byly nie co gorsze to i tak pewnie film obejrzalo by tyle samo ludzi.
Transformers to takie mile wspomnienie z dziecinstwa;) kazdego chlopaka jak byl maly podniecaly latajace roboty itp:) dla mnie film pierwsza klasa;) oczywiscie pomijajac fabule bo tej nie bylo.
No wlasnie ciekawilo mnie, ile kosztowal. Z taka obsada i efektami wizualno-dzwiekowymi... to ja sie nie dziwie
Taka baja (ale tak właśnie miało być). Ale fajny, miło się ogląda, i jeszcze te efekty specjalne. w sumie świetny
Zgadzam sie z Tobą w 100%!!!!
Apropo Spidermana 3 - ciekawe gdie poszło to 200 mln dolarów, bo chyba nie na efekty specjalne ;P
70% jak zapewne wiecie w takim budżecie idzie na reklamę :) oraz na kompozytora, bo ponoć to jest osoba która zawsze najwięcej dostaje. Przeważnie:) Jablonsky to już taka półka koło Zimmera, Howarda, czy Gregsona-Williamsa, więc z 10mln przytulił spokojnie;d
a dla przykładu Coverfield, który jak dla mnie jest trochę kupą marketingową kosztował z 30mln i zarobił w h. kasyy:D