7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308307
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

http://www.youtube.com/watch?v=9MVXhPGmUNQ TV spot made by me :) ....mam nadzieję ze się spodoba :)

ocenił(a) film na 9
marobot_2

spoko... ;] co to za muza ?

ocenił(a) film na 10
Ade_Er

w sumie to sam nie wiem :P ..dorwałem ją z jakiegoś Spota SpiderMana :P

marobot_2

Bardzo rozpędziłeś akcję. Efekty z krojeniem autobusu na pół i chwytaniem kamery na koncu filmiku są bardzo dynamiczne.

A gdybyś zrobił to jeszcze raz... i zamiast skorpiona i samochodów dodał eksplozje z bazy wojskowej i jeszcze parę robotów... tak tylko sobie myślę ;p

Thunder_Blaster

Całkiem niezły nie ma się co czepiać;) jak ktoś chce inaczej to może sam zrobić sobie wedle upodobań;) heh;P

Ade_Er

Curve - "Hell above the water"(oryginał z wokalem, ale spoko)

ocenił(a) film na 10
marobot_2

Mega trailer!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muzyka niezła

moson

super sie zapowiada.Juz nie moge sie doczekac

ocenił(a) film na 9
marobot_2

Można wiedzieć jakim programem zrobiłes ten spot?

Braveheart

jest mnóstwo programów do montażu... w zaleznosci od systemu:)
najbardziej amatorskim i zarazem prostym oraz popularnym jest Adobe Premiere. Jak masz Mac'a to Final Cut Pro a jak chcedsz cos bardziej profesjonalnego to Avid. Mozna oczywiscie jak ktos ma checi i posiada na tyle wytrwalosci montowac na MovieMaker'rze:D Z mojej strony polecam Premierke. Jesli jednak ktos mysli o powaznym montażu to Avid(głównie z perspektywy pracy w tej dziedzinie oraz dobrym sprzęcie na którym ma zamiar montować).

ocenił(a) film na 10
Thedues_3

Movie Maker :) ...trochu walenia z tym było ...ale efekt jest ...hmmm..nie taki zły, prawda ?:D