Mam prawie 30 lat. Moimi ulubionymi filmami sa "Fight Club", "Collateral", "Kingdom of Heaven", "Troy", "Braveheart", Wszystkie tozsamosci Bourna, "Ja RObot", "Pasja", "Phone Booth", "Recruit", "Last Samurai", "Gladiator", "Jarhead", "Helikopter w Ogniu" i wiele innych super produkcji, ktorych nie sposob teraz wymienic. Dwa dni temu bylem na "TRANSFORMERS" przyciagniety trailerem umieszczonym w internecie. Znam te bajke o Autobotach i nienawidzilem ja jak leciala przed oczami mojego mlodszego brata kilka dobrych lat temu. Nie wiedzialem o co tam chodzi a nuda przekraczala wszelkie granice jesli chodzi o fabule. Ten film animowany to konkretna porazka robiaca sieczke z malych muzgów dzieci. FIlm fabularny... FILM FABULARNY Michaela Bay`a - to... najlepszy film jaki kiedykolwiek widzialem. Nie wnikam w fabule, bo ta z kolei gdzies w tle akcji robi za tapete w kinie. Bylem z dziewczyna i tak jak i ja, ona równiez byla pod niesamowitym wrazeniem tego co zobaczylismy. Przede wszystkim to, jacy jestesmy malutcy w skali perfekcjonizmu i szokujacej ostrosci detali wizualnych i dzwiekowych tego filmu. Przezylismy SZOK. To najlepszy film, jaki widzielismy kiedykolwiek. Nikt mi nie jest w stanie wmówic, ze ten film jest nudny czy slaby, bo powiem ze po prostu nie widzial tego filmu i klamie najzwyczajniej. Ten film to najnowszy model super auta, najnowoczesniejsza willa sposród wszystkich domów, najmocniejsze wyladowanie w historii kina. Tam nie ma przestojów w szokowaniu widza. Przeladowanie jak shotgun`ie i Akcja! Przeladowanie i Akcja! Wyszedlem z kina jakby uderzony obuchem w glowe! Nie moglem sie prawie pozbierac a jako czlowiek jestem baaaardzo krytyczny i raczej mam sarkastyczne poczucie humoru. Pisze do Was internauci, bo ten film jak powiedzial jeden z was - WYMIATA! To SUPER KINO i nie ma nad czym dewagowac. Gwiezdne Wojny? To ksiazeczka dla dzieci na podwieczorek. Helikopter w Ogniu? Nie ma porównania akcji. Ten film to Lamborgini przed Twoim domem. Wychodzisz do pracy i widzisz cos takiego... jestes w SZOKU! BARDZO POLECAM i tyle. Sami zobaczcie. Slowa to za malo aby to opisac.
Swietnie powiedziane. Popieram jak najbardziej przedmowce. Film wymiata, ale to i tak za malo powiedziane:)
Ja również całkowicie się zgadzam. Też mam prawie 30 lat i lubię kino akcji, a Transformers to najlepszy film tego typu.
nom dokładnie super tylko szkoda,że kasztany psuja ocene filmu :/ dajac 1 nawet bez oglądania filmu patrząc tlyko na trailer.
heheh szkoda gadać.
W kinie jeszcze nie bylem a jakos udalo mi sie zobaczyc pierwsze 8 minut filmu! Jedyne co moge powiedziec to WoW jezeli caly film jest utrzymany w takim klimacie to normalnie terminator sie chowa ;) Powiem tylko ze brakowalo mi filmu o robotach przez duze "R" jest dynamika wizja walki czlowieka z maszynami z piekla rodem to jest to na co czekalem!!!