7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308317
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Transformers

ocenił(a) film na 10

Mam prawie 30 lat. Moimi ulubionymi filmami sa "Fight Club", "Collateral", "Kingdom of Heaven", "Troy", "Braveheart", Wszystkie tozsamosci Bourna, "Ja RObot", "Pasja", "Phone Booth", "Recruit", "Last Samurai", "Gladiator", "Jarhead", "Helikopter w Ogniu" i wiele innych super produkcji, ktorych nie sposob teraz wymienic. Dwa dni temu bylem na "TRANSFORMERS" przyciagniety trailerem umieszczonym w internecie. Znam te bajke o Autobotach i nienawidzilem ja jak leciala przed oczami mojego mlodszego brata kilka dobrych lat temu. Nie wiedzialem o co tam chodzi a nuda przekraczala wszelkie granice jesli chodzi o fabule. Ten film animowany to konkretna porazka robiaca sieczke z malych muzgów dzieci. FIlm fabularny... FILM FABULARNY Michaela Bay`a - to... najlepszy film jaki kiedykolwiek widzialem. Nie wnikam w fabule, bo ta z kolei gdzies w tle akcji robi za tapete w kinie. Bylem z dziewczyna i tak jak i ja, ona równiez byla pod niesamowitym wrazeniem tego co zobaczylismy. Przede wszystkim to, jacy jestesmy malutcy w skali perfekcjonizmu i szokujacej ostrosci detali wizualnych i dzwiekowych tego filmu. Przezylismy SZOK. To najlepszy film, jaki widzielismy kiedykolwiek. Nikt mi nie jest w stanie wmówic, ze ten film jest nudny czy slaby, bo powiem ze po prostu nie widzial tego filmu i klamie najzwyczajniej. Ten film to najnowszy model super auta, najnowoczesniejsza willa sposród wszystkich domów, najmocniejsze wyladowanie w historii kina. Tam nie ma przestojów w szokowaniu widza. Przeladowanie jak shotgun`ie i Akcja! Przeladowanie i Akcja! Wyszedlem z kina jakby uderzony obuchem w glowe! Nie moglem sie prawie pozbierac a jako czlowiek jestem baaaardzo krytyczny i raczej mam sarkastyczne poczucie humoru. Pisze do Was internauci, bo ten film jak powiedzial jeden z was - WYMIATA! To SUPER KINO i nie ma nad czym dewagowac. Gwiezdne Wojny? To ksiazeczka dla dzieci na podwieczorek. Helikopter w Ogniu? Nie ma porównania akcji. Ten film to Lamborgini przed Twoim domem. Wychodzisz do pracy i widzisz cos takiego... jestes w SZOKU! BARDZO POLECAM i tyle. Sami zobaczcie. Slowa to za malo aby to opisac.

ocenił(a) film na 6
kontakt_21

Swietnie powiedziane. Popieram jak najbardziej przedmowce. Film wymiata, ale to i tak za malo powiedziane:)

ocenił(a) film na 9
danus1986

Ja również całkowicie się zgadzam. Też mam prawie 30 lat i lubię kino akcji, a Transformers to najlepszy film tego typu.

ocenił(a) film na 10
kontakt_21

nom dokładnie super tylko szkoda,że kasztany psuja ocene filmu :/ dajac 1 nawet bez oglądania filmu patrząc tlyko na trailer.
heheh szkoda gadać.

ocenił(a) film na 8
kontakt_21

W kinie jeszcze nie bylem a jakos udalo mi sie zobaczyc pierwsze 8 minut filmu! Jedyne co moge powiedziec to WoW jezeli caly film jest utrzymany w takim klimacie to normalnie terminator sie chowa ;) Powiem tylko ze brakowalo mi filmu o robotach przez duze "R" jest dynamika wizja walki czlowieka z maszynami z piekla rodem to jest to na co czekalem!!!