7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308297
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Jaki jest wasz ulubiony robot z filmu? Mi osobiście najbardziej podobał się Barricade, jakby ktoś nie wiedział, to decepticon pod postacią radiowozu. Założe się, że większości podbał się Optimus, Megatron oraz Bumblebee. Mi jeszcze oprócz Barricade podobał się jeszcze Starscream. A wam?

ocenił(a) film na 10
Arkhan

mi najbardzej podobały sie Optimus Prime, Bumblebee, Ironhide, Jazz, Megatron :)

ocenił(a) film na 5
Arkhan

Barricade oraz Bumblebee - za miłość do F.Mustanga i C.Camaro

ocenił(a) film na 10
Arkhan

Optimus Prime - ale to już sympatia od małego The Best of TransFormers XD
Jazz - za extra akcent i ruchy xD
Barricade - również wzbudził moją sympatię :)
Małego żółtego ;) Bumblebee bardziej wolałem z G1 ale ver. Camaro też fajna :D
Reszta Botów i Conów w porządku ^^

ocenił(a) film na 10
Arkhan

a moj faworyt to bonecrusher.fajna walka lecz przegrana z optimusem prime.

ocenił(a) film na 7
maciej19021984

Jak zwykle- ulubiony Transf z dzieciństwa Megatron! jeszcze bardzo mi sie podobał Brawl (czołg)

ocenił(a) film na 9
FvJ

Bumblebee,Ironhide,Barricade(bo zajebiście szybko mówił),Megatron

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

Megatron bo zaden z deceptikonow nie byl by takim tyranem i okrecienstwem w jednym ,Prime to wiadomo,bumblebee,ironhid i oczywiscie starscream XDDD pozdro ej jak mial ten helikopter wie ktos bo zapomnialem? On tez byl zajefajny.

Ajinur

Wszyscy :)

ocenił(a) film na 9
Ajinur

Blackout chyba:D

użytkownik usunięty
Darth_Carnage

Oczywiście na pierwszym miejscu Jazz bardzo go polubiłem :) szkoda że zginał i to jeszcze w taki sposób :( później to Ironhide i na trzecim miejscu Bumblebee. A z Deceptikonów tylko Starscream :P

ocenił(a) film na 10

jak dla mnie to szkoda że Jazz zginął:( kto pamięta bajke ten wie,że był ważną postacią;) szczerze to myślałem że Rachet jeszcze go jakoś poskłada:(

Arkhan

wszyscy :)
bardzo mi sie podobali, polubić dało sie każdego :)

ocenił(a) film na 6
Arkhan

Mój ulubiony to Bumblebee ale Ironhide też był wmiare. Najchętniej bym powiedział że wszystkie Autoboty.:DD

ocenił(a) film na 10
Codex

Byłem 2 raz na filmie, i dodaje jeszcze Jazza, świetny robot, i te jego ,,kocie ruchy''.

ocenił(a) film na 9
Arkhan

Optimus Prime i Megatron -- dwa giganty

ocenił(a) film na 10
Arkhan

Ogólnie to wszystkie Autoboty, ale jeśli miałbym wybrać jednego to byłby to Bumblebee z racji tego ze to Camaro

ocenił(a) film na 8
THERION_5

Z autobotów Najbardziej polubiłem spejcaliste od broni IronHIda :D a jeśli chodzi o deceptikony to Blackout i Starscream. pozrd

ocenił(a) film na 10
RhineHorn

... bonecrusher - mało go było ale walka na autostradzie podbiła moje serce < coś pięknego ii jego "mowa" > ... brawl < devastator > też był fajny ... ogulnie wole decepticony :p

Bednar

Jazz, za "luzacki" styl, szkoda ze zostal zniszczony

ocenił(a) film na 10
Arkhan

Prime, Jazz, Barricade...przede wszystkim oni ;]

Blade89

Bumblebee---->zdecydowanie the best;))) ale pozostałe autoboty też były świetne;)

ocenił(a) film na 8
lulami

Wsumie każdy robot na swój sposób mi się podobał. Pewnie dlatego, że poprostu uwielbiam transformers'ów ;]

ocenił(a) film na 10
Arkhan

Mi Bumblebee, Optimus i Starscream (bo zamieniał się w F-22).

ocenił(a) film na 9
Arkhan

Najlepszy był dla mnie Ironhide z dobrych, a ze złych Blackout :D

Ade_Er

Zgadzam się. Ironhide z Blackoutem wymiata. I ten mały skurczybyk też był mocny. ^^

ocenił(a) film na 10
Zygmunt_Sloik

Znaczy się Frenzy. Wogóle wszystkie roboty w filmie wymiatają, nie ma co.

ocenił(a) film na 10
Arkhan

z autobotów pierwsze miesce Mają porówno Jazz bo to Kozak
Bumbleby za to radio kozaco grało i max szkoda mi się go zrobiło kiedy mu wybuch nogi oderwał. Drugie Optimus xDD za szlachętność i ładną Ciężarówe Ironhide za KOzackie "zabawki" . Trzecie megatron kozacki po transformacji w roboto i tą rakiete czt co to było. Potem Starscream i reszta DEcepticonów

ocenił(a) film na 10
Kubzen95

Najlepszy jak dla mnie był Megatron. I to jak wygladał, mówił i sie poruszał- wszystko bylo super. No i charakter. Potem Prime - jego przeciwnik po stronie dobra. Nastepnie Starscream i Barricade. Potem Bonecrusher i Bumblebee. Blackout. A potem autoboty

ocenił(a) film na 10
jane1986

Heh, widze że temat się rzokręcił. Swoją drogą w grze, i szkicach produkcyjnych jest więcej robotów które mogłyby byc w filmie, jak chocby Wreckage.

ocenił(a) film na 10
jane1986

Heh, widze że temat się rzokręcił. Swoją drogą w grze, i szkicach produkcyjnych jest więcej robotów które mogłyby byc w filmie, jak chocby Wreckage.

ocenił(a) film na 7
Arkhan

Mnie bardzo przypadł do gustu Bumblebee, ale Optimus też był fajny:D

ocenił(a) film na 10
Arkhan

Wszyscy mi się podobali :D Jednak z autobotów najlepszy był Optimus i Ironhide. Co do deceptikonów to Starscream oraz Barricade ;)