Jaki jest wasz ulubiony robot z filmu? Mi osobiście najbardziej podobał się Barricade, jakby ktoś nie wiedział, to decepticon pod postacią radiowozu. Założe się, że większości podbał się Optimus, Megatron oraz Bumblebee. Mi jeszcze oprócz Barricade podobał się jeszcze Starscream. A wam?
mi najbardzej podobały sie Optimus Prime, Bumblebee, Ironhide, Jazz, Megatron :)
Optimus Prime - ale to już sympatia od małego The Best of TransFormers XD
Jazz - za extra akcent i ruchy xD
Barricade - również wzbudził moją sympatię :)
Małego żółtego ;) Bumblebee bardziej wolałem z G1 ale ver. Camaro też fajna :D
Reszta Botów i Conów w porządku ^^
Jak zwykle- ulubiony Transf z dzieciństwa Megatron! jeszcze bardzo mi sie podobał Brawl (czołg)
Megatron bo zaden z deceptikonow nie byl by takim tyranem i okrecienstwem w jednym ,Prime to wiadomo,bumblebee,ironhid i oczywiscie starscream XDDD pozdro ej jak mial ten helikopter wie ktos bo zapomnialem? On tez byl zajefajny.
Oczywiście na pierwszym miejscu Jazz bardzo go polubiłem :) szkoda że zginał i to jeszcze w taki sposób :( później to Ironhide i na trzecim miejscu Bumblebee. A z Deceptikonów tylko Starscream :P
jak dla mnie to szkoda że Jazz zginął:( kto pamięta bajke ten wie,że był ważną postacią;) szczerze to myślałem że Rachet jeszcze go jakoś poskłada:(
Mój ulubiony to Bumblebee ale Ironhide też był wmiare. Najchętniej bym powiedział że wszystkie Autoboty.:DD
Byłem 2 raz na filmie, i dodaje jeszcze Jazza, świetny robot, i te jego ,,kocie ruchy''.
Ogólnie to wszystkie Autoboty, ale jeśli miałbym wybrać jednego to byłby to Bumblebee z racji tego ze to Camaro
Z autobotów Najbardziej polubiłem spejcaliste od broni IronHIda :D a jeśli chodzi o deceptikony to Blackout i Starscream. pozrd
... bonecrusher - mało go było ale walka na autostradzie podbiła moje serce < coś pięknego ii jego "mowa" > ... brawl < devastator > też był fajny ... ogulnie wole decepticony :p
Wsumie każdy robot na swój sposób mi się podobał. Pewnie dlatego, że poprostu uwielbiam transformers'ów ;]
z autobotów pierwsze miesce Mają porówno Jazz bo to Kozak
Bumbleby za to radio kozaco grało i max szkoda mi się go zrobiło kiedy mu wybuch nogi oderwał. Drugie Optimus xDD za szlachętność i ładną Ciężarówe Ironhide za KOzackie "zabawki" . Trzecie megatron kozacki po transformacji w roboto i tą rakiete czt co to było. Potem Starscream i reszta DEcepticonów
Najlepszy jak dla mnie był Megatron. I to jak wygladał, mówił i sie poruszał- wszystko bylo super. No i charakter. Potem Prime - jego przeciwnik po stronie dobra. Nastepnie Starscream i Barricade. Potem Bonecrusher i Bumblebee. Blackout. A potem autoboty
Heh, widze że temat się rzokręcił. Swoją drogą w grze, i szkicach produkcyjnych jest więcej robotów które mogłyby byc w filmie, jak chocby Wreckage.
Heh, widze że temat się rzokręcił. Swoją drogą w grze, i szkicach produkcyjnych jest więcej robotów które mogłyby byc w filmie, jak chocby Wreckage.