7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Widziałem dzisiaj to wydanie podczas wyprawy do Media Markt w poszukiwaniu świątecznych prezentów. Mogę powiedzieć,że prezentuje się żenująco i wyjątkowo tandetnie, a kosztuje więcej niż metal box...

Mamy przeźroczyste miękkie, paskudne opakowanie w którym znajduje się okładka i tandetny plastikowy robot z płytami. Zdecydowanie nie polecam.

ocenił(a) film na 10

a ja wlasnie sobie je kupilem tylko dlatego ze jest to wersja limitowana a ze robot tandetny to fakt ale nie kupuje filmow na pokaz tylko dla siebie i wiesz co na drugiej plycie z dodatkami nie ma polskich napisow faq chodz na pudelku pisze ze sa

użytkownik usunięty
michaltlw

"ale nie kupuje filmow na pokaz tylko dla siebie"

Ja również.

ocenił(a) film na 1

Gieferg do twarzy by ci było w takim pudełku na głowie :) ...

Musisz przemyśleć, wiesz bo to od razy zamiast czapki będziesz nosił, wystarczy ze wytniesz na oczy dziury i bedziesz wyglądał jak prawdziwy optimus prime :P ..

xxx Wesołych Swiąt :P

ocenił(a) film na 1
mieszkoxxx

Transformers - to ukryta moc!!!

za krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótkiza krótki