7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308315
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

No naprawdę po zwistunach , obszernych galeriach i plakatach (szczególnie tych ostatnich) zapowiada sie film który moze naprawde duzo zarobic !! No i oczywiscie spodobac sie widzom :) Na ten film pójde do kina conajmniej 2 razy !!:) Te efekty w sali kinowej tak dadzą do uszu że...szkoda gadac !! Odliczamy tygodnie (niestety), bo premiera swiatowa jest miesiac wczesniej niż polska wiec duża wiekszosc obejrzy ten film na ekrankach monitorów !! Oj wstydźcie sie kinomaniacy ;p

ocenił(a) film na 9
Speedfan

Kurde a ja jestem w fatalnej sytuacji :( nie dość że mieszkam w małym miasteczku to w okolicznych "metropoliach" w kinie będzie to dopiero gdzieś dwa miesiące po polskiej premierze! Niestety bede musiał jechać ze 150 km do "normalnego" kina a tak napewno zrobie bo ten film będzie wyrąbany w kosmos i jeszcze dalej. Nie ukrywam że kiedyś w latach młodości oglądałem bajeczke Transformerów G1 i jest sto milionów razy lepsza od tego gniota co to teraz zrobili... ostatnio nawet udało mnie się zobaczyć kilkanaście odcinków G1, aż łezka się w oku zakręciła kiedy zobaczyłem starego dobrego Optimusa... Kto oglądał tamtą bajke ten wie. A jeśli chodzi o nowe roboty to powoli zaczynam się przyzwyczajać do ich wyglądu, oprócz Megatrona (niestety najgorzej wyglądający robot) i te mega efekty. Myśle że dużo ludzi pójdzie na ten film i odniesie większy sukces niż się spodziewają sami twórcy ;)

pozdro dla wszystkich!!

Speedfan

Stary, ja jade za granice na premiere bo będzie prawie 2 miechy wcześniej, w każdym szanującym sie mieście, które jest stolicą danego kraju jest możliwośc oglądniecia filmu z angielskimi napisami, więc nic tylko jechać za granice :D:D ja tak zrobie ...... wiec Transformersy za miesiąć przybywać :D