To dla wtajemniczonych ;] ...czy widzicie 8 ostatnich zdjęć szczegółowo przedstawiających postacie Transformerów?
Kto potrafi przypisac tym obrazkom dokładne nazwy w kolejnosci od 1 do 8 i wskazac do jakiej frakcji naleza -> autoboty/decepticony?
Z góry dziekuje i pozdrawiam ;)
Numer 1 to Blackout i chyba jest decepticonem, numer 2 to Bumblebee i jest autobotem, numer 3 to Starscream i jest decepticonem, numer 4 to Jazz i nie jestem pewien kim jest ale chyba autobotem(nie jestem pewien), numer 5 to oczywiście Optimus Prime i jest autobotem, numer 6 to oczywiście Megatron i jest decepticonem, numer 7 to Ironhide i jest decepticonem(chyba:)) no i numer 8 to Frenzy i jest tez chyba decepticonem. :):)
dzieki za pomoc bo sam w te klocki nie jestem najlepszy, pewien bylem tylko co do Bumblebee'a i Optimusa Prime'a ;] a jesli chodzi o Jazz'a to na bank jest on Autobotem...
szkoda ze tak szybko poszlo z ta łamigłówką ;)
3maj sie i pozdro
ps Transformersi rządzą drogie dzieci :P
a to zwracam honor, rzeczywiscie masz racje dziecko :] Ironhide = Autobot... ale i tak nieźle bylo (raptem jeden blad)!!!
...Jeszcze jedno mam pytanie odnosnie tych 8 zdjec. Moze ktos z Was wie w co tranformuja sie owe 'kreatury'? ;)
Ja jestem pewien co do 3 robocików: :P
nr.2 Bumblebee - to ta niezla fura -> 'Camaro' (bodajże rocznik 1970 na poczatku, ktory zostanie przebudowany na 'Camaro' z 2007/2008 ^^);
nr.3 Starscream - zmienia sie w odrzutowiec (F-22 Raptor);
nr.5 Optimus Prime - to ciezarowka/fire truck (czy jak kto woli ciagnik siodlowy :D );
.. a jesli chodzi o nr.1 - Blackout'a to wydaje mi sie ze ulega tranformacji w helikopter, ale nie jestem pewien (choc wg mnie tak z obrazka wynika). :D
Nie wiem czy dobrze jestem poinformowany, jak nie to prosze o poprawki no i o sprecyzowanie zmian pozostalych 4 robotów -> Jazz'a, Megatron'a, Ironhide'a i Frenzy'iego ;)
Wow ale sie naprodukowalem -> prawie jak na maturze pisemnej z polaka! :D
http://www.tfw2005.com/boards/showthread.php?t=115458
tu sobie popatrz, znajdziesz odpowiedzi na swe pytanie :P
Jazz - silver/gray customized hardtop Pontiac Solstice (similar to the weekend racer concept car)
Megatron - Alien Jet
Ironhide - GMC TopKick C4500 pickup truck
Frenzy - car CD player albo the stereo
hehe dziekuje wszystkim za podpowiedzi ;] Shemek ale my juz z grubsza wszystko rozszyfrowalismy, wiec teraz jako fachowiec chociaz nanieś poprawki. ;) Byloby fajnie, z gory dzieki :D
Pozdrawiam wszystkie maszyny :]
No chyba hasło filmu :
"Most will come to destroy us, some will come to defend us" będzie zachowane bo rzeczywiście jest podział 5 na 8 :
Autobots :
Bumblebee
Ironhide
Jazz
Optimus Prime
Ratchet
Decepticons :
Barricade
Blackout
Brawl
Bonecrusher
Frenzy
Megatron
Scorpinok
Starscream
Tylko,że u decepticonów Frenzy i Scorpinok to cieniasy ;) A Megatrona w trailerze ludzie przetrzymywali w jakimś hangarze, wiec tez musi być cienias skoro dał się złapać ;)
Za to u Autobotów sami kozacy ;)
Megatron to nie cienias, tylko jest zamrożony. Do okulisty jeśli tego nie widzisz.
Wiem, że Megatron został złapany bo bodajże zlądował na biegunie i temperaturka mu troszkę nie odpowiadała ;) I tak wygląda kaszaniaście, nawet nie wiadomo jaką formę przybrał... twórcy filmu przekombinowali z nim bo chcieli zrobić go na zbyt złego madafuck'ę. Za to Optimus Prime, Ironhine, Bonecrusher, Bumblebee i BlackOut to Transformersy pierwsza klasa ;)
Nie chcieli zrobić z niego zbyt złego madafake, bo gorszego od niego już nie ma, nawet Darth Viader odpada przy nim. Formę jaką ma to oryginalna (nie z komiksu) postać jaką nadali mu twórcy i nie chciał jej zmieniać na "ziemskie maskowanie" bo gardzi ludźmi i ich tworami, dlatego wygląda bardziej hardkorowo od innych.