7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308317
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

dużo ludzi tu pisze że ten film jest kiepski,dno i takie tam szczerze mi ten film też się zupełnie nie podobał ale co ich obchodzi nasze zdanie film może być do dupy a oni trzepią z tego filmu taką kasę że ho oni mają gdzieś co my o tym myślimy i zrobili drugą cześć też bardzo słabą

ocenił(a) film na 5

Mają to gdzieś bo za ludźmi którzy widza jaki ten film jest naprawdę stoi masa szarych ludków którzy gadają coś w stylu "Film jest zajebisty, super efekciki były, jestem podjadany" lub "Arcydzieło 10/10" Podczas gdy to Gniot i Gniotem będzie. Ale ponieważ jest masa ludzi którzy myślą odwrotnie i chodzą do kin po 2 razy czy kupują dvd, Autorzy nie wyciągną wniosków i dlatego 2 jak i 3 i 4 części będzie kolejnym pokazem efektów bez fabuły i jakiejś głębi z durnymi dialogami i średnim humorem. To ludzie nakręcają tą spiralę, niestety ludzie głupi.

szczepan600

Skoro jest gro ludzi, którym film się podoba to może jednak coś w sobie ma,
czymś przyciąga, jest w nim coś ciekawego? Dlaczego niby ci ludzie są
głubi, bo mają inne zdanie niż Ty? Po to są masówki, żeby przyciągać masy.

ocenił(a) film na 5
Maslana2203

Tak ale czemu te masówki są tak głupie i puste? Film w sobie nie ma nic, przyciąga właśnie ludzi którzy nie potrzebują wiele... oby było głośno i wybuchowo... dla mnie to nigdy nie będzie widz mądry... bo widz mądry idzie po coś więcej a Transformers tego nie może zaoferować.

ocenił(a) film na 9
szczepan600

Ale takie są komiksy, zawsze są dobrzy i źli zawsze dobrzy wygrywają i tego zawsze się człowiek powiniem spodziewać idą na ekranizację komiksu.
To nie będzie film o patryjotyźmie jak "Braveheart" mój ukłon w stronę tego filmu. To będzie film prosty z pezewidywaną akcją odpowidnim dla amerykanów humorem i tego się należy spodziewać. Ja sie nie zawiodłem bo tego się spodziewałem i to dostałem plus bardzo fajne efekty specjalne znakomitą oprawę muzyczną która nadaje klimatu, i niezłe niektóre role aktorskie np kap. Lenox czy zabawny Bobby Boliwia z początku filmu.

ocenił(a) film na 9
docent88

Przepraszam za literówki jak patrzę na klawiaturę to często nie widzę swoich błędów lub odkrojonych liter.

ocenił(a) film na 8
docent88

Gdybyście trochę bardziej się interesowali tym filmem to byście wiedzieli o co chodzi. Ja nie wiem dokładnie o co wam chodziło że to nie ma fabuły czy coś takiego, a jaki widzę jak piszecie na temat filmu "Znaki"
-"ooo... filmik super i wo gule"
to czy w "Znakach" jest wyjaśniona sprawa skąd się wzięli ci kosmici i po co przybyli, dokładnie NIE !!!!
a w Transformers jest, obejrzyjcie dokładnie i dopiero piszcie
Bo mi Transformers się bardzo podobał (i tak sobie myślę że wielu ludzi tu na mnie będzie pisało i myślało wiele rzeczy)

ocenił(a) film na 5
Lucky1994

Dobra kolego... Weź encyklopedię i zobacz, co znaczy "Fabuła". Bo to czy jest wyjaśnione skąd są kosmici.... To nie to: -P I nikt nie pisze ze fabuły nie ma, (bo wszystko jakąś ma), ale chodzi o to ze jest słaba jak darmowy rosół dla harcerzy.

ocenił(a) film na 8
szczepan600

szczepan wiem co to jest fabuła, i nie uważam że to jest słaba fabuła bo choćby przez fabułę wciągnął mnie ten film ;)

ocenił(a) film na 5
Lucky1994

Dziwne z twojego poprzedniego posta wynikało co innego, no dobra ale to może tylko błędny zapis. A tak z ciekawości powiedz co najbardziej ci sie podobało w tej arcy-rozwiniętej i głębokiej fabule?

ocenił(a) film na 7
szczepan600

człowieku ! odpuść sobie ! nie podobał CI się film to nie pisz... bo i tak przez twoje argumenty człowiek nie straci sympatii do tego filmu i całej serii...

szczepan600

Transformersów ogląda się dla rozrywki, ciekawych efektów specjalnych, dla
ulubionych aktorów (niektórzy), albo bo po prostu kocha się ,,transformers"
ogółem. To nie jest kino ambitne, Mądre, które ma przyciągnąć Mądrego widza
i skłonić go do jakichś głębszych przemyśleń. Film stworzony by bawić.
Takie też są potrzebne.