7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

mieszkoxxx = greenmanxxx

użytkownik usunięty

Jakby ktoś miał jakieś wątpliwości to jest jedna i ta sama osoba. Te same poglądy, styl bloga (gify z babkami potrząsającymi cyckami itd). Za takei rzeczy powinni banować, ale na FilmWebie panuje anarchia więc będzie trzeba znosić to że takie trolle sobie zakładają po kilka kont, zeby potem sobie samemu udzielać poparcia.

ocenił(a) film na 10

Zgadzam się z panem, to czyste chamstwo tak mieć dwa konta. I tak jeszcze ewidentnie takim samym językliem pisać, a przecież to ewidętnie widać.

użytkownik usunięty
Gieferg_2

Teraz zasrańcu przeszedłeś sam siebie.

ocenił(a) film na 9

Normalnie jak rozdwojenie jaźni^^

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

Prawda!

Nieprawda!!!

Prawda ty spamerze!

Udowodnij !

Nie chce mi się nie mam nastroju bo mnie wykopali z forum KMF a nawet nie wiem za co

Pewnie nie miałeś avataru z Heathem Ledgerem w roli Jokera

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Gieferg_2

Właśnie wiesniaku niemyty
nie będzie mi tu kuzyn pisał na MOJEJ klawie i pisał bzdury
a wykopali mnie z forum CoD2 bo zjechałem kolesia który okazał się być adminem.
Od dziś założę w kompie hasło by nikt więcej nie podszywał się pode mnie

No kuurde nie mogę. Gieferg ty masz parę ja bym nie mógł bawić się w takie rozdwojenie jaźni. Ja już mam dosyć. Dosyć wygłupów ode mnie

sry all and keep joking

użytkownik usunięty
domik1

No ciekawe, moze kliknij sobie w nicka tego kretyna, który się podszywa pod ludzi. A moze to ty nim jesteś?

ocenił(a) film na 5

Już sam nie jestem pewien.
Ale zawsze myślałem że w twoim nicku tylko pierwsza litera jest wielka.
Ta chińska podróbka "Gieferg" nie ma nawet żadnych wpisów. Poor

użytkownik usunięty
domik1

Tak, tylko pierwsza litera była duża, teraz specjalnie zmieniłem, żeby się odróżniać od tego upośledzonego klona.

ocenił(a) film na 8

uff... a już się bałem że mój ulubiony filmwebowy specjalista os s-f i fantasy dostał faktycznie rozdwojenia jaźni... Trzymaj się GIEFERG!!! Jak tylko będzie trzeba skopać jakiś tyłek to daj mi znać... :)))