7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

nota 10/10

ocenił(a) film na 5

ten film zasluguje na najwyzsza note a nie na jakies 8,55 powinien wyprzedzic tego starocia ojca chrzestnego

Ajinur

snij dalej

ocenił(a) film na 8
Ajinur

Jasne, komputerowe efekty specjalne powinny być lepiej oceniane niż genialny scenariusz i gra aktorska. Na szczęście jest jeszcze kilku mądrych ludzi i do tego nie dojdzie.

ocenił(a) film na 5
Ajinur

matys333 - tacy jak ty to sie rodza czy ich sieja? O wiekszego debila na tym forum ciezko... zdecydowanie sie wyrozniasz. Chyle czola przed twoja glupota - to tak tlumnie brzmi.

ocenił(a) film na 8
Bounce

Hmmm... Mam nadzieję, że to prowokacja... A jeśli nie... Cóż, współczuję Ci. I to bardzo. :/

ocenił(a) film na 5
Palpatine

wspolczujecie mi hehe,glupota? hehe nie podobalo sie wam to juz wasz problem nie moj

Ajinur

racja "Ojca chrzestnego" niech sobie chłopaki z Wołomina oglądają.

użytkownik usunięty
adzej

Ojciec na www.imdb.com jest top 1 głosów grubo ponad 200 tyś nie ogladałem tego filmu ale zawsze będzie 1 jeszcze przez najbliższe 50 lat :D:D: tak mi się wydaje :D:D

ocenił(a) film na 5

nie no osobiscie nie mam nic do ojca ,ale ile ten film ma ile lat?ile on jeszcze sie bedzie utrzymywal teraz wychodza nowosci i to one powinny gorowac w top listach a nie klasyki z przed parudziesieciu lat,a note transformers ma lipna bo jak ludzie ktorym sie film nawet podobal wytykaja wciaz jakies bledy a potem daja note 7/10 or 8/10 no to ja juz tu nie rozumiem XDDD

Ajinur

Zgadzam się, że film zasługuje na 10/10. Jest rewelacyjnym filmem w swoim gatunku, efekty specjalne to dzieło sztuki! Pamiętajcie, że we współczenych filmach SF komputerowe animacje są tak samo ważne jak gra aktorska czy scenariusz.

ocenił(a) film na 9
Ajinur

co do oceny to nie powiem bo jeszcze go nie widziałem ale co do ojca to racja za długo się trzyma jakby to był najlepszy film w filmweb bardziej pasuje mi "Wejście smoka" naturalne wykonanie i pokazanie filmu bez amatorów taki jak inni. To tylko moje zdanie nie proszę komentarza.

Pozdro Gorgi17