ten film zasluguje na najwyzsza note a nie na jakies 8,55 powinien wyprzedzic tego starocia ojca chrzestnego
Jasne, komputerowe efekty specjalne powinny być lepiej oceniane niż genialny scenariusz i gra aktorska. Na szczęście jest jeszcze kilku mądrych ludzi i do tego nie dojdzie.
matys333 - tacy jak ty to sie rodza czy ich sieja? O wiekszego debila na tym forum ciezko... zdecydowanie sie wyrozniasz. Chyle czola przed twoja glupota - to tak tlumnie brzmi.
Hmmm... Mam nadzieję, że to prowokacja... A jeśli nie... Cóż, współczuję Ci. I to bardzo. :/
wspolczujecie mi hehe,glupota? hehe nie podobalo sie wam to juz wasz problem nie moj
Ojciec na www.imdb.com jest top 1 głosów grubo ponad 200 tyś nie ogladałem tego filmu ale zawsze będzie 1 jeszcze przez najbliższe 50 lat :D:D: tak mi się wydaje :D:D
nie no osobiscie nie mam nic do ojca ,ale ile ten film ma ile lat?ile on jeszcze sie bedzie utrzymywal teraz wychodza nowosci i to one powinny gorowac w top listach a nie klasyki z przed parudziesieciu lat,a note transformers ma lipna bo jak ludzie ktorym sie film nawet podobal wytykaja wciaz jakies bledy a potem daja note 7/10 or 8/10 no to ja juz tu nie rozumiem XDDD
Zgadzam się, że film zasługuje na 10/10. Jest rewelacyjnym filmem w swoim gatunku, efekty specjalne to dzieło sztuki! Pamiętajcie, że we współczenych filmach SF komputerowe animacje są tak samo ważne jak gra aktorska czy scenariusz.
co do oceny to nie powiem bo jeszcze go nie widziałem ale co do ojca to racja za długo się trzyma jakby to był najlepszy film w filmweb bardziej pasuje mi "Wejście smoka" naturalne wykonanie i pokazanie filmu bez amatorów taki jak inni. To tylko moje zdanie nie proszę komentarza.
Pozdro Gorgi17