skazać twórców tego typu filmów na ciężkie roboty w kamieniołomach za marnowanie pieniędzy, które można byłoby przeznaczyć na szczytne cele...
Szczytne cele??? Czyli nakręcenie 3 części TRansformers!!!
Rozumiem że nie każdemu sie podoba ten film, ale to nie znaczy,że musisz obrażać twórców i fanow Tego Filmu.
idż sie lecz człowieku to ciebie powinni skazać za obrażenie tego filmu i jego twórców
Ja tam nie rozumiem tego tematu .
Nigdy nie lubiłam kina akcji ,a tym bardziej Sci-Fi.
Tyle dobrego ,przeczytałam o tym filmie i postanowiłam się skucic ,żeby go obejrzec, chodziarz za bardzo ochoty nie miałam.
Ale w czasie oglądania ją zmieniłam. Ten film coś wspaniałego ,dawno już takiego kina nie oglądałam.
Te badziewie co teraz produkują ,nie umywa się z tym. Jedyne czego żałuje ,to że nie poszłam na ten film do kina, przez moje głupie zastrzeżenia.
A ten film na pewno fajniej oglądało by się w kinie niż na kompie .bo efekty są super.
Szczerze polecam:)
Pewnie dlatego, że rzadko oglądasz sci-fi, więc jak coś mało tragicznego wpadnie Ci na ekran, to ma większą szansę, żeby się spodobać.
Miliony ludzi ktorzy kreca film inwestuja dużo kasy w filmy ktore naprawde sa bez sensu i na jeden praktycznie rzeczbiorac temat,i maja gdzies szczytne cele ,tych tzw filmow nikt nie olglada i jest to zwykłe jak Ty to wyraziłas/es zmarnowanie kasy/// ten film jest oryginalny,efekty specjalne świetne ,w ogole nie mam zastrzezen bo warto napewno obejrzeć ,twórcy tego filmu napewno sie nie pomylili , co do jego nakręcenia,nie zmarnowali napewno pieniedzy bo warto bylo,w filmie nie ma zbyt duzo przemocy wiec kazdy moze go obejrzeć ,tylko wątpie ze wiele zrozumie, gdyż jest dla ludzi o wyzszym poziomie intelektualnym niz ogladajacyh komedie romantyczne i horrory ,to wszystko!!
Transformers dla ludzi na wyższym poziomie intelektualnym? o_0 lol...
Ja rozumiem, że można lubić ten film, ale nie przesadzajmy... Jeżeli to był sarkazm to przepraszam, nie wyczułem.
Proszę Cie wyłącz komputer i idź na dwór, wraz z innymi marnymi ignorantami tutaj zgromadzonymi... Na marginesie w tym filmie jest świetna ścieżka dźwiękowa.
Ale czego wy własciwie chcecie
Pan bay wszystkie filmy robi kiczowarte, puste i naciagane
(Armageddon, Pearl harbor, Tranformers 1,2, a 3 w drodze)
Ale on na nich z kretesem zarabia , wiec producenci sa zadowoleni
i puste bezmyslnbe masy które chodza na ten plastykowy kicz.