7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

a ja nie widze w nim nic ciekawego

-kretynskie odgosy robota-radio
-po chorobe robot sie drapie?
-w pentagonie uzywaja komputerow apple... no comment
-piekna blondynka specem od zabezpieczen komputerowych, have a mercy
-haker, grubas ktory uzywa programu hakerskiego ktory wyglada jak gra komputerowa i sam rozkodowuje na zwyklym komputerze zakodowana wiadomosc ^^ i to jeszcze w postaci znaczkow
-metalowe transformery potrafia imitowac skurzane siedzenia
-czarna laseczka to niezla blachara, jak wsiadal do nowiotkiego mustanga to chyba orgazmu dostala
-dzieciak ktory dyskutuje z fbi i stawia im warunki
-betonowa tama hoovera maskuje energie cuba, ale maly robot nadaje swoja wiadomosc do wszystkich decepticonow ^^
-transformer ktory potrafi zmienic sie w malego pontiaca jest po transformacji tej samej wielkosci co transformer ktory umie zmienic sie w abramsa

napisalem same minusy ale stawiam 5/10

-za efekty specjalne
-za dwie fajne laseczki

pewnie dwojke tez obejrze, bo ja ogolnie filmy lubie

g_Oral

''-czarna laseczka to niezla blachara, jak wsiadal do nowiotkiego mustanga to chyba orgazmu dostala ''

To ty chyba samochodów nie rozróżniasz bo to był Chevrolet Camaro, a nie ford mustang.

użytkownik usunięty
g_Oral

-kretynskie odgosy robota-radio

Bardzo dobre i wprowadzające realizm

-po chorobe robot sie drapie?

a po chorobe robot gada??

-w pentagonie uzywaja komputerow apple... no comment

a jakie ma to znaczenia dla 12 latka jakich komputerów uzywają ??

-piekna blondynka specem od zabezpieczen komputerowych, have a mercy

pewne lepiej stary cap albo jakis gostek z pryszczem na nosie

-haker, grubas ktory uzywa programu hakerskiego ktory wyglada jak gra komputerowa i sam rozkodowuje na zwyklym komputerze zakodowana wiadomosc ^^ i to jeszcze w postaci znaczkow

chodzi tu o efektowność, a co miał rokodowywac sygnał w DOSIE?? nei ten film kolego - odsyłam do Hakerów z Angeliną G.

-metalowe transformery potrafia imitowac skurzane siedzenia

oczywiście ze potrafią bo to transformery

-czarna laseczka to niezla blachara, jak wsiadal do nowiotkiego mustanga to chyba orgazmu dostala

to nie był mustang tylko Chewi Camaro 1976 roku bodajże

-dzieciak ktory dyskutuje z fbi i stawia im warunki

jakbyś miał kolege Optimusa też byś dyktował pozatym to film,

-betonowa tama hoovera maskuje energie cuba, ale maly robot nadaje swoja wiadomosc do wszystkich decepticonow ^^

mały robocik zwany Frenzy nadawał za posrednictwem fal radiowych np a energia Cuba to co innego , zołnierz też nadawali - radze dokładniej obejrzec film

-transformer ktory potrafi zmienic sie w malego pontiaca jest po transformacji tej samej wielkosci co transformer ktory umie zmienic sie w abramsa

po raz kolejny radze uwazniej obejrzec fil i to na dvd albo w kinie a nie na divixie :) JAZZ czyli pontiac zamienia transformuje z auta w robota i skacze Dewastatorowi na plecy, kopie w wyrzutnie rakiet która odpada , potem Dewastator wali miota Jazem o pobliskie budynki.

g_Oral

o ja pierdziu, stary tak to możesz się czepiać wszystkich filmów sf. Nie czujesz tego to nie oglądaj.

ocenił(a) film na 3
kilo2008

Próbowałem sie wczuć, znaleść w tym filmie coś, co potwierdzałoby tak wysoką średnią (prawie 8!). No i niestety nie udało mi się.
Świetne efekty (choc miejscami nierówne), dobra muzyka, ładne pojazdy, kilka fajnych scen... i w zasadzie tyle z większych pozytywów. Nie wiem, może po prostu wyrosłem z takich bajeczek, a wielkie roboty nie kręcą mnie tak jak wtedy gdy miałem 10 lat, ale film po prostu nie spodobał mi się. Ponieważ jednak ma kilka zalet, więc nie skreślam go całkowicie. Daję 3+/10, bo jak napisałem bezdnenna kaszanka to to NIE jest (co widac po mojej ocenie), ale zbyt dobry film też nie (znów widac po mojej ocenie) ;)
Oczywiście to moje subiektywne zdanie.

użytkownik usunięty
JaszczurXP

Widze po blogu ze lubisz SW ja też i Obcego no i do tego dochodzą moi faworyci czyli TF i tu juz sie nie kłuce z krytyką bo takowa być musi - teeeeżżż :D ale jedno poradze - nie wyrastaj za szybko - szkoda życia :D ostatnio sprawiłem sobie 60 cm obcego figórke ż żywicy - MAŁZONKA BYŁA PRZE SZCZĘŚLIWA :D

ocenił(a) film na 3

"ostatnio sprawiłem sobie 60 cm obcego figórke ż żywicy - MAŁZONKA BYŁA PRZE SZCZĘŚLIWA :D"

A ja niestety tylko 20 centymetrową, z Aliensgroup.pl :P Też fajna :D