Trzeba przyznać że w pewnym momencie jak się ogląda film to można uwierzyć w to ze Sam przyjechał do szpitala z żona i córką np.
W scenie gdzie jest na poziomie LL w koszu na odpady znajduje zabawkę pieska na baterie, która to dostała jego córka na izbie przyjęć.
Czasem ludzie czytają komentarze, żeby dowiedzieć się, czy film jest spoko, czy jest nudny. Kiedy jest oznaczony jako spojler, mogą go ominąć. Bez względu na to, jaki jest powód czytania komentarzy, teksty zdradzające fabułę powinny być oznaczone jako spojler.
I co lepiej ci się potem ogląda jak przeczytasz czyjąś Opinię? To tak jakbyś nie miała swojego zdania i podporządkowała się czyjejś Opinii zamiast swojej
Po prostu chcę wiedzieć co inni o danym filmie sądzą, czytam z ciekawości. Pomaga mi to w podjęciu decyzji czy oglądać dany film czy lepiej nie tracić czasu. A o moje własne zdanie nie musisz się martwić, posiadam je i niekoniecznie jest takie jak większości. Niektóre filmy wysoko oceniane nie przypadły mi do gustu, choćby na przykład Avatar.