PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555043}

Trener bardzo osobisty

Playing for Keeps
2012
5,9 20 tys. ocen
5,9 10 1 19752
4,4 5 krytyków
Trener bardzo osobisty
powrót do forum filmu Trener bardzo osobisty

Bardzo dobry

ocenił(a) film na 7

Nie pojmuje czemu ten film ma tak słabą ocenę!

mdan85

UWAGA SPOILERY bo film jest przecietny, nie ma ani zaskakujacej fabuly ani nie wiadomo jak smiesznych scen. Sa od tego filmy smieszniejsze i bardziej rzeczywiste. Jesli w rzeczywistosci tak jest ze baba wybaczy wszystko facetowi bo okarze w koncu skruche po tym jak przespal sie z polowa matek w miescie, dostal prace i moze sie podnioslby po upadku z piedestalu ale w zyciu na pstryk to nie dziala bo jak tak to ja dziekuje za taka rzeczywistosc. A zakonczenie? no prosze... przewidywalnosc wogole nie szlo sie domyslic ze zawroci samochod a na dobicie? Facet planuje z kobieta slub sa ze soba 3 lata i kiedy nawrocony pilkarz wraca to sobie idzie z synalkiem i byla zona grac w pilke na trawniku gdzie porzucony koles prawie z przez oltarza jest w srodku? moze sie patrzyl przez okno albo mogli zakonczyc tak ze wyszedlby z domu zeby sielance zadosc uczynic i zyczyc im szczescia. Typowe amerykanskie brednie i nie krytykuje ogolem amerykanskich produkcji ale tendencji ktore w nich sie czesto pojawiaja... czyli przewidywalnosc, naiwnosc i plytkosc. Mozna ten film obejrzec ale szalu nie ma bywaja gorsze i lepsze. Tak jak oceny ktore maja filmy

ocenił(a) film na 3
merlagda

Niestety muszę zgodzić się z Tobą. Film jest do bólu przewidywalny, sceny widziałam setki razy w innych filmach. Po reżyserze "W pogoni za szczęściem" spodziewałam się lepiej rozwiniętej fabuły. Mam wrażenie, że sami aktorzy nie wiedzieli co dokładnie mają zagrać, czy to ma powstać komedia (wątki z Hindusem czy płaczącą Barb - pewnie z założenia miały być śmieszne) czy może dramat (zapomniany przez wszystkich wielki niegdyś piłkarz, któremu nic w życiu od dłuższego czasu się nie udaje czy dzieciak, który tak desperacko potrzebuje ojca, a mimo wszystko od trzech lat mieszka z kochającym go facetem mamy, z którym się dogaduje). Tak jak wspomniałaś, gdzie tu jest ta rzeczywistość? Wypacynkowane mamusie, które pchają się do łóżka trenerowi swoich dzieci - niezrozumiany przeze mnie do tej pory holiłódzki absurd. Po 30 min chciałam wyłączyć film. Obejrzałam do końca tylko z jednego powodu - Butler :P oraz jego sceny bez koszulki. Pozdrawiam

MlodaPolnaBestia

Gerard Butler... dla niego warto sie wybrac, drogie panie! Ideał mężczyzny. Ten upragniony, niedościgniony.

MlodaPolnaBestia

ja poszlam na ten film do kina z kolezankami nie wiedzac na co ide takze jak zobaczylam Butlera to pomyslalam no to bedzie fajnie a fajnie nie bylo :P bo im blizej koncowki to myslalam "ile to jeszcze bedzie trwalo" i tez nie moglam zrozumiec takze w ktora strone idzie ten film i w koncu nie poszedl w zadna strone... dlatego po powrocie wlaczylam sobie "brzydka prawde" w ktorej ma twarz przyprawiona zostaje w usmiech przez caly film dzieki dobrze zagranej roli przez Butlera ( mimo ze tez ogladajac to pierwszy raz moglam spodziewac sie zakonczenia to sceny sa dla mnie wynagrodzeniem i jest to film ktory moge ogladac raz na jakis czas dalej smiejac sie )

ocenił(a) film na 3
mdan85

ma tak słaba bo jest słaby

ocenił(a) film na 6
mdan85

nie jest ani słaby ani doskonały ale myślę, że jest dobry. niewymagający, przyjemny i lekki