Heh, tak wygląda społeczeństwo w Stanach, więc skoro oglądamy amerykańskie filmy to powinniśmy się spodziewać że aktorzy będą różnych ras. Zawsze możesz przerzucić się na polskie kino, tu taka różnorodność byłaby rzeczywiście 'na siłę'. Ciekawe że gdyby nie Twój komentarz to w ogóle nie zwróciła bym uwagi na ten aspekt.
Hej, już coraz bliżej odejścia od tego.. w końcu będzie normalności. Dzięki USA.
bzdury. podzial etniczny USA od zawsze wskazuje na dominacje ludnosci bialej, a to oznacza, ze proporcjonalnie bialych aktorow jest znacznie wiecej. DEIowata polityka Disneya od lat calkowicie wypacza i przeklamuja ta kwestie stajac sie dokladnie tym z czym pozornie stara sie walczyc...zwyklym systemowym rasizmem. inzynieria spoleczna to najwiekszy rak znany zniewolonej i zdalnie sterowanej ludzkosci.
Nie prawda ta dominacja wychodzi wyłącznie z wyzysku. Służba zdrowia jest płatna szkoły wyższe płatne. Są już naukowcy czarni i nie jest ich mało. Najmłodszy genialny szachista to czarny chłopiec Tanitoluwa_Adewumi. Dziedziczna bieda rasizm na południu USA. Największy geniusz czarny nie ma szans. Noc krwawego księżyca pokazuje, do czego prowadzą tajne działania konserwatywnej masonerii w USA.
Społeczeństwo w stanach :)) idź wpisz sobie w Google ile z tego społeczeństwa to czarni a jak szokujące jest to że tak mały procent odpowiada za ponad połowę morderstw.
https://www.hoplofobia.info/kto-zabija-w-ameryce-albo-13-64/ i sprawdz sobie skąd pochodzą autentyczne dane. Jak już sie wybudzisz z bańki liberała to powinieneś zderzyć sie z rzeczywistością jak trzaskowski przy wyborach.
Ja nie jestem od tuska żeby sympatyzować z putinem więc jeszcze raz wróć i sie DOUCZ kto morduje w usa i na jaka skale i jak żenująco mała jest to populacja a jakimi są śmieciami mordercami.
Gdzie ? Na świecie jest 8 miliardów ludzi i biali sa MNIEJSZOSCIĄ wiec może lewicowa kvrvvo chodzi ci o USA a to by była taka żenada że hej. Pokaż coś matole bez szkoły bo twoj wynalazek może pasować tylko do kraju typu Rosja i co zabawne znowu sprowadza to tematu morderstw dokonanych przez zwierzeta.
haha ale sie bialasku wspaniale zamieniles w grzyb atomowy, zaraz wysrasz z siebie ostatki plynnego gówna, ktore wypelnia ci czerep, taka nienawisc czysta, nieskalana, to typowy objaw u podludków, ktore maja psychike mniejsza od wzrostu latrerka. Widac zabolalo, ale nie twoja wina, ze z genotypu urodziles sie bardziej prynmitywny niz konstrukacja budowy zapalki.
Wygoogluj intelektualna padlino podzial seryjnych mordercow na rase i ci wyjdzie, ze np w takim USA 85-90% seryjniakow to mezczyzni rasy bialej pomiedzy 30-40 rokiem zycia. TY)o sa fakty, widzac ciebie i twoja zalosna psychike, to cos w tym jest .
Po polsku sie pajacyku naucz pisac, bo jedno zdanie cie przeroslo w tym aspekcie, ale jak mowilem, nie twoja wina, ze sie taki urodziles :X
A co nazywasz normalnością? Klasyfikację rasową? Ba, już nawet klasyfikację na podstawie włosów, bo w poście głównym już jest zarzut, że któryś aktor jest rudy?
Ja rozumiem film historyczny czy biograficzny, gdzie poprawność ma znaczenie w przekazie. Ares to jest fikcja dla zabawy. Gdyby nie ten komentarz, to nawet bym nie zauważył, że w obsadzie może być „coś nie tak” dla kogokolwiek.
Mam nadzieję, że zostaniemy w tej nienormalności, bo przynajmniej coś świeżego aktorsko się dzieje, a nie ciągle te same twarze.
ty tak serio, doedukuj sie historii i jak zdobyl wladze hitlerek, bo jak zadajesz takie pytania, to niewypelzłes nawet z podstawowki
W filmie nie ma ani słowa o rasizmie, żadnego woke, więc o ile też zawsze zwracam uwagę na tworzenie na siłę kolorowej obsady, tak tutaj kompletnie nie zwróciłam na to uwagi i mi to nie przeszkadzało. Bardzo fajny popcorniak, polecam wszystkim!
I cyk Biedronie i podatki węglowe w niczym nie ratujące planety wspaniały stan umysłu sabotować swój kraj w 100% działać na jego szkodę.
Chociaż oglądałeś czy tak randomowo przejrzałeś obsadę żeby się zesrać?
Edit teraz spojrzałem że 10 miesięcy temu czyli jednak.
i kazdy madrzejszy od ciebie, jestes zaburzony, w kazdym filmie widzisz tylko kolory skory, to typowy objaw u osob z zaburzeniem i kompleksem meskosci i poczucia wartosci, gratuluje, do tego ksenofobia i rasizm, to domena ludzi o malym IQ, takze idealnie ukadal sie w calosc twojego marnej egbzystencji