PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610178}

Tropiciele mogił

Grave Encounters
2011
6,2 39 tys. ocen
6,2 10 1 39068
5,3 11 krytyków
Tropiciele mogił
powrót do forum filmu Tropiciele mogił

...po pierwsze: trzyma w napięciu, po drugie: idealny klimat na tego typu filmy, po trzecie:
sprawia, ze człowiek nie nudzi się podczas oglądania, po czwarte: w większości dobre
ujęcia i po piąte: mój ulubiony rodzaj-paradokument. I nie wszyscy muszą się ze mną
zgadzać ale Grave Encounters zaliczam do grona ciekawych filmów.

ocenił(a) film na 7
americana

Zgadzam się z tobą jeden z lepszych tego typu filmów ;)

ocenił(a) film na 9
fernofka

Może znasz jakieś na podobę? Prawdopodobnie ''Graystone'' ale nigdzie nie można znaleźć tego filmu mimo iż wyszedł prawdopodobnie w 2011 roku.

ocenił(a) film na 8
americana

hm...tez mi sie podobal...bardzo fajny klimat...i co dla mnie najwazniejsze - szpital psychiatryczny :)...ogladalem dzisiaj...niestety zaluje ze nie w srodku nocy w sluchawkach bo zapewne byl by jeszcze lepszy :)

ocenił(a) film na 9
dz0919

szpitale psychiatryczne mają to do siebie, że panuje w nich specyficzny klimat - nie wiem czy uważasz tak samo :) a może znasz filmy na podobę Grave Encounters?

ocenił(a) film na 8
americana

hmm...podobnych w sumie za wiele nie znam...ale zwiazanych w jakikolwiek sposob ze szpitalami psychiatrycznymi, majacych czasem supelnie inny klimat kilka ciekawych widzialem :)

ocenił(a) film na 9
dz0919

możesz podać tytuły? z góry dzięki :)

ocenił(a) film na 8
americana

hmm..."Madhouse"...jakos nie moglem sie do niego przekonac ale ze tematyka "szpitalno psychiatryczna" to nawet mi sie widzi :)..."The Jacket"....nieco dziwny ale przez ta swoja wlasnie dziwnosc tez mi sie bardzo podobal..i wkoncu genialny spektakl teatru TV w rezyserii Wojciecha Smarzowskiego "Kuracja"...na filmwebie nie ma opisu tego...znajdziesz to na YT w 7 czesciach..cos mi sie pewnie jeszcze przypomni bo to tak na szybko :)

ocenił(a) film na 7
americana

Niestety nie nie znam , na Film Grave Encounters natknełem się przypadkiem ale nie żałuję bardzo przypadł mi do gustu dużo lepszy od blair witch project i o niebo lepszy niż paranormal activity a co do Graystone z chęcią bym go obejrzał szykuję się niezły horror ale też szukałem go i nic nie słychać o nim . na IMDb piszą że aktualizacja 27 lutego ale w necie niestety go nie ma .