...po pierwsze: trzyma w napięciu, po drugie: idealny klimat na tego typu filmy, po trzecie:
sprawia, ze człowiek nie nudzi się podczas oglądania, po czwarte: w większości dobre
ujęcia i po piąte: mój ulubiony rodzaj-paradokument. I nie wszyscy muszą się ze mną
zgadzać ale Grave Encounters zaliczam do grona ciekawych filmów.
Może znasz jakieś na podobę? Prawdopodobnie ''Graystone'' ale nigdzie nie można znaleźć tego filmu mimo iż wyszedł prawdopodobnie w 2011 roku.
hm...tez mi sie podobal...bardzo fajny klimat...i co dla mnie najwazniejsze - szpital psychiatryczny :)...ogladalem dzisiaj...niestety zaluje ze nie w srodku nocy w sluchawkach bo zapewne byl by jeszcze lepszy :)
szpitale psychiatryczne mają to do siebie, że panuje w nich specyficzny klimat - nie wiem czy uważasz tak samo :) a może znasz filmy na podobę Grave Encounters?
hmm...podobnych w sumie za wiele nie znam...ale zwiazanych w jakikolwiek sposob ze szpitalami psychiatrycznymi, majacych czasem supelnie inny klimat kilka ciekawych widzialem :)
hmm..."Madhouse"...jakos nie moglem sie do niego przekonac ale ze tematyka "szpitalno psychiatryczna" to nawet mi sie widzi :)..."The Jacket"....nieco dziwny ale przez ta swoja wlasnie dziwnosc tez mi sie bardzo podobal..i wkoncu genialny spektakl teatru TV w rezyserii Wojciecha Smarzowskiego "Kuracja"...na filmwebie nie ma opisu tego...znajdziesz to na YT w 7 czesciach..cos mi sie pewnie jeszcze przypomni bo to tak na szybko :)
Niestety nie nie znam , na Film Grave Encounters natknełem się przypadkiem ale nie żałuję bardzo przypadł mi do gustu dużo lepszy od blair witch project i o niebo lepszy niż paranormal activity a co do Graystone z chęcią bym go obejrzał szykuję się niezły horror ale też szukałem go i nic nie słychać o nim . na IMDb piszą że aktualizacja 27 lutego ale w necie niestety go nie ma .