PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610178}

Tropiciele mogił

Grave Encounters
2011
6,2 39 tys. ocen
6,2 10 1 39068
5,3 11 krytyków
Tropiciele mogił
powrót do forum filmu Tropiciele mogił

STRASZNY

ocenił(a) film na 8

Dobre zdjęcia dobry klimat warto obejrzeć i samemu się przekonać polecam

ocenił(a) film na 8
klytus

mega straszny i ogolnie super film . to az dziwne bo na horrorach sie nie boje a na tym sie balem . uwaga spoileeer. ty tez sie tego doktora na koncu przestraszyles albo przestraszylas ? :))

ocenił(a) film na 8
Oki_Oki

lekko na maxa najbardziej jednak się przestraszyłem(SPOILER!!!!!!!!) jak ta dziewczyna stała w koncie i po odwrocie jej twarz zmieniła się w demona oraz jak dziewczynna w wannie porwała tego czarnoskórego kamerzyste...MASAKRA ogólnie pozdrawiam wystaw ładną ocenę:)

ocenił(a) film na 8
klytus

Ja wlasnie tej dziewczyny sie nie przestraszylem ale sie przestraszylem tego czegos w wannie z krwia co zabrala tego Tc czy jak on mial na imie ;o

ocenił(a) film na 8
Oki_Oki

Dokladnie TC ale ta z tej wanny to na maxa przerazila

ocenił(a) film na 8
klytus

Wiem że to nie ten temat ale polecam Ci film Prawnik z Lincolna REWELACJA

ocenił(a) film na 8
klytus

Okej moze obejze ! : D

ocenił(a) film na 8
klytus

Straszny ten film . Nawet straszniejszy niz shutter-Widmo z 2004 roku (Mowie o Grave)

ocenił(a) film na 8
Oki_Oki

jak zobaczysz coś fajnego napisz

ocenił(a) film na 8
klytus

mowisz o filmie ? jak tak to obejzyj se zarznieci zywcem! swietny komedio horror! i jeszcze shutter widmo z 2004 super horror!

ocenił(a) film na 7
Oki_Oki

Ja uważam ,że film jest naprawdę niezły.Po obejrzeniu go cały czas miałem dreszcze ciągle myślałem o tym psychiatryku...... Na pewno utkwił po emisji w psychice.Denerwuje mnie ciągłe marudzenie ludzi na filmy różnych gatunków od komedii przez horror aż po dramat.Tylko narzekają,krytykują i oceniają jakby byli wielkimi krytykami filmowymi ,oczekują nie wiadomo czego!(nie mam na myśli wyżej się wypowiadających ale ogółem takich jest wiele)

ocenił(a) film na 8
cebul_297

ja co chwile mysle o tym psychiatryku ... masakra

ocenił(a) film na 10
klytus

Świetny film i potwierdzam - można się przestraszyć. Macie do polecenia coś w tych klimatach (Blair witch project, i wszystkie paranormale, naznaczony, rec'i zaliczone) - chodzi przede wszystkim o takie uczucie osaczenia jak właśnie w Grave Encounters.

ocenił(a) film na 8
Yanglegend

nie robia tak dobrych filmow jak Grave encounters ;p Chyba ze Blair witch project ;p

ocenił(a) film na 8
Oki_Oki

Blair Witch był słabszy oi to o wiele za mało tam pokazali a tu cała masa demonów i duchów najlepszy horror jaki ostatni widziałem WYPAS!!!!!

ocenił(a) film na 4
klytus

szkoda tylko ze po oglądnieciu traileru nie trzeba odpalac filmu wszystkie najlepsze sceny tam sa... A ogółem film ssie ;d

ocenił(a) film na 8
Rock_

Ale nie ma klimatu i napiecia ktore sie buduje ogladajac film

klytus

polecam wam klaustrofobiczny film "the Thunnel" według mnie lepszy bo nie ma dziwnych scen, a i po seansie ma się dziwne uczucie że jest strasznie dużo miejsca :D

ocenił(a) film na 8
kokon303

Zerknę dzięki i pozdro

ocenił(a) film na 8
kokon303

Również twierdzę, że "The Tunnel" jest lepszy od "Grave Encounters", ale polecam gorąco wszystkim, którzy lubią takie klimaty :D