PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485468}

Trzej muszkieterowie

The Three Musketeers
2011
6,2 52 tys. ocen
6,2 10 1 52218
5,2 19 krytyków
Trzej muszkieterowie
powrót do forum filmu Trzej muszkieterowie

Premiera na DVD 21-03-2012,Cena 49,99zł, na Allegro można juz zamawiac.

PawelKora

i bądź tu człowieku mądry. premiera DVD za półtora miesiąca, gdzie na sieci lata o wiele lepsze 1080p, ych. a potem się dziwią, że ludzie piracą, jak nasza dystrybucja to jedno, wielkie gówno.

ocenił(a) film na 8
damian6d17

Ja nie sciągam filmów, lepsze sa na Orginalniej płytce jest nanich najlepsza jakosc a te 50zl to nie duzo za dobry Film.!

PawelKora

jeżeli dla Ciebie DVD jest lepsze niż FULL HD, to powodzenia życzę. Co do ceny faktycznie, acz nie wiem czy film dobry, bo nie widziałem jeszcze.

ocenił(a) film na 8
damian6d17

Mi DvD orginalne wystarczy, ja mam 52 calowy telewizor i dobry jest Obraz, i mam glosniki po 4 katach w domu to tak jak w kinie mam ;p, ja zawsze 1 film w wydaniu DvD i blu ray, mi na Filmy wgl. kasy nie szkoda ^.^

PawelKora

To ktoś jeszcze DVD używa :/ jakość do d... no ale klasyk prawie tak jak VHS oglądać :)

ocenił(a) film na 6
ezi86

No też nie wiem, kto ogląda DVD. Chyba, że ktoś jeszcze jedzie na TV CRT poniżej 32 cali.

ocenił(a) film na 3
PawelKora

Do tego całego telewizora, dvd czy blue-ray'a, przydałby ci się zdecydowanie SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY, orYginale ty.../

użytkownik usunięty
PawelKora

Chyba żartujesz.
Blu-Ray jak najbardziej, ale DVD? Za 50 zeta? Strata kasy.

Inna sprawa czy ten film jest wart choćby dychę.

PawelKora

ja wlasnie dzisiaj zaczynam premiere tego filmu ;D

ocenił(a) film na 8
peczor1

Jak to? nie ma jeszcze tego filmu!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
PawelKora

A widzisz jest. Więc producenci zamiast wytaczać procesy stronom, które te filmy posiadają poszukaliby mądrale osób, które im te filmy wypuszczają do sieci.

rewelaa_2

a może zamiast wytaczać i szukać, niech udostępnią możliwość legalnego ściągnięcia filmu w dobrej jakości, za przystępną cenę i w okolicach daty premiery... co oczywiście nigdy nie nastąpi, skoro większości odpowiada opcja kupienia wątpliwej jakości filmu za 50 zł na przestarzałym nośniku rok po premierze i jeszcze dopingują oni walkę z piractwem.

użytkownik usunięty
PawelKora

Myśle, że więcej frajdy da wydanie 50zł na impreze z znajomymi niż kupienie tego gniota, którego fakt faktem nie zapomnimy ale tylko dlatego, że będziemy sobie "pluli w twarz", że zmarnowaliśmy kase

PawelKora

A ja już po wyjściu z kina powiedziałam, że kupie DVD, tylko szkoda, że wyjdzie tak późno! No nic, jeszcze poczekam!

ocenił(a) film na 8
MonikaFromComton

No ja tak samo,bardzo szkoda ze tak puzno ;(

PawelKora

pÓÓÓÓÓźno. Aż się płakać chce, jak widzi się takie błędy.

użytkownik usunięty
Fester_3

no masakra... skąd oni się biorą?