PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485468}

Trzej muszkieterowie

The Three Musketeers
2011
6,2 52 tys. ocen
6,2 10 1 52218
5,2 19 krytyków
Trzej muszkieterowie
powrót do forum filmu Trzej muszkieterowie

Zawsze mogło być gorzej. Idąc na film sądziłam, że nie zostawię na nim suchej nitki, ale nie było aż tak źle jak sądziłam. Jest to niezły film przygodowo-kostiumowy, ale jeśli chodzi o książkę jest on oparty niestety raczej na motywach motywów powieści, bo właściwie tylko nazwiska bohaterów się zgadzają i to, że był spór pomiędzy Francją i Anglią. Mimo wszystko mogę stwierdzić, że film jest do przyjęcia.

Hesme

gdyby nie ta latająca maszyna... dla mnie chyba najbardziej rażąca rzecz w tym filmie:)

ocenił(a) film na 7
natasha_133

Po obejrzeniu zwiastuna miałem podobne odczucia jak autorka postu. Film zapowiadał się jako abstrakcyjnie naszpikowana efektami specjalnymi papka... a tu proszę... pomimo momentami groteskowych scen film jak najbardziej zaskakuje pozytywnie :) Taki delikatny "reset umysłu" ubrany w kostiumy :D. Najbardziej ucieszyłem się z braku nużących wątków romantyczno - miłosnych :) Krótko i na temat - BACH BACH i akcja / klaps :D. dla mnie 6,5/10

ocenił(a) film na 8
SeloD

Film nawet niezły, taki podrasowany Dumas, bez zbędnego romantyzmu. "Gwiezdne wojny" w XVII wieku. Duzo zabawnych dialogów,(SHUT UP PLANCHETT) i sporo akcji. Zawsze mogło być gorzej.