Nie no, znowu puszczaja ten film!!! (17 czerwca, sobota) Jak ja go NIENAWIDZĘ! Mimo że gra tam mój ulubiony aktor (Viggo Mortensen), to film jest po prostu czystym debilizmem, głupotą i idiotyzmem!!! Gratuluję twórcom wysokiego IQ. A co wy myślicie o tym filmie?:):):)
Moim ulubionym aktorem też jest Viggo Mortensen i oglądam ten film tylko ze względu na niego, bo scenariusz jest rzeczywiście idiotyczny. zgadzam sięz tobą. :D pozdro i zapraszam na mój blog...
Ten film to amerykanska bzdura jakich wiele. Nawt jesli nstawimy sie na cos takiego to i tak zle sie oglada. Lepiej zobaczyc po raz dziesiaty Rambo albo Rockyego...
To ''Patriotę'' oceniłeś na 3 co jest rzeczywiście niezłą bzdurą, a ten film najgorzej jak umiałeś?
Do takiego zdarzenia nie ma prawa dojść?
Ja myślę tyle, że dawno nie oglądałam tak głupiego filmu katastroficznego. Ciągle wybuchy, wszędzie napływająca woda, wysadzanie czegoś w powietrze i Stallone wyposażony jak Lara Croft... Ode mnie 2/10 za niesamowitą głupotę i bzdury (jestem inżynierem i patrzeć nie mogłam jak prawa fizyki w tym filmie żyły własnym życiem). Film był nudny, dłużył się, gra aktorska była na średnim poziomie i czekałam na koniec. Kompletna klapa.